dimarts, 14 de juliol del 2015

FI DE CURS I ALTRES DIVERTIMENTS

Semblava que ens haviem esfumat després de la cursa final del circuit al nostre poble pero....NO! L'Atletisme Benissa ha seguit en actiu, encara que sense massa temps a dedicar-nos a les noves tecnologies...

Per una banda, l'escola d'atletisme posava punt i final a aquesta primera temporada en funcionament. S'han realitzat uns últims entrenaments grupals que consistien en, uns dies fer unes eixidetes fàcils a la muntanya i altres varem baixar a trotar per el passeig ecològic amb els posteriors banyets i soparets a la fresca; sempre amb l'objectiu de regenerar les maquinàries després de 9 mesos d'entrenaments i curses. Ha estat una experiència on l'objectiu principal era facilitar hàbits saludables i fomentar els aspectes lúdics i socials que son fonamentals a l'hora de fer qualsevol esport. Tot i aixó, fins i tot hem aprés coses noves d'aquest esport que tant ens enganxa. 







Per altra banda, com que ens agraden els reptes i gaudir de les possibilitats físiques del cos, el company Pere ens representava en L'Aquatló d'Arenales del Sol (Elx). Una prova molt divertida on calia completar 2 voltes a un circuit de 1K corrent per l'arena solta+1K nadant, sense transicions. Pere, s'ho va passar pipa i a més ens vam endur una sorpresa ja que acabava 6é absolut i 3er de la seva categoria!! L'any que ve segur que en som més d'un en aquesta prova!!




I com que a juny encara li quedaven dies... un grup format per Maite, Adri, Andros, Juan Manuel, Rafa i Pere es desplaçaven a les comarques del sud per participar en el 10K INTERNACIONAL VILLA DE SANTA POLA; un poble garantia d'èxit en l'organització d'events. Vora 4000 atletes de diferents nacionalitats i diferents comunitats prenien l'eixida en un circuit pla i corredor però, donades les condicions climàtiques es va convertir en una prova de supervivència per a més d'un i una.... Tot i que l'eixida era a les 21h, el termómetre superava els 30º, la humitat era molt elevada i una briseta d'oest acabava de posar-li la guinda a un pastís acabaet d'eixir del forn... menció especial a Adri i Maite ja que van saber gestionar molt bé el caloret i es van marcar un senyor carreron en la seua primera temporada atlètica. La resta va acabar la prova dignament amb notables símptomes de deshidratació; això si, no varem poder abandonar la localitat sense prendre unes cervessetes recuperadores i provar el seu peixet!! i com que vam acabar amb les boques tan seques, no varem tenir més remei que arribar a Benissa i visitar les càbiles de Moros i Cristians per acabar de rehidratar-nos!!!

I com que val la pena arribar a hora que correr tot el dia, vam eixir en la foto del periòdic on es feia resó de la prova, jajajjajaja!!




Bé, com que tenim feina acumulada, en els pròxims dies anirem posant-vos al dia del que està siguent l'estiuet en Esparta...salut i kilometres!!