dimarts, 9 de juny del 2015

GRÀCIES


Des del club atletisme Benissa volem donar gràcies després d'una setmana difícil, com sabeu no vam obtindre el permís de Governacó civil per a fer el circuit que teniem planejat.

Gràcies a totes i tots els que vau córrer i que ens perdoneu els possibles errors. Nosaltres vam posar tot de la nostra part perquè ho féreu en la millors condicions.

Gràcies a tots els voluntaris i membres del club, a l'ajuntament de Benissa, a l'ajuntament de Senija,  a la Policia local de Benissa en especial a Paco (sempre intentant facilitar les coses), al grup de muntanya Margallo, a l'associació de comerciants de Benissa, a Protecció Civil, a la Creu Roja, a tots els clubs que formem el Circuit a Peu Marina Alta.

Gràcies  als nostres patrocinadors Supermercats Pepe La Sal, a Talleres Ginestar, a l'ajuntament de Benissa, a Atmosfera Sport Plaça, a Perfiles Pleck, La Nana servicis audiovisuals, a Mireia Imatge i Diseny, al Restaurant Bon Gust la Cultural, a Quirobenissa, a Visiòptica, a Benilab, a Karma i Prodance

Gràcies a tots els fotògrafs del circuit, per a nosaltres la vostra labor altruista, és molt important.

Sense tots vosaltres seria impossible organitzar la Cursa Popular de Benissa

Una altra vegada GRÀCIES

1 comentari:

Juanjo ha dit...

Vaig participar en la 18 cursa popular de Benissa, me diuen Juanjo i soc de Valéncia, i vuic deixar constància de que tant l'organització per part del club com el circuit que en tan poc de temps se vereu obligats a improvisar se mereixen un 10, me va agradar moltíssim. El públic sempre animant, agrair també als voluntaris, els fotògrafs, el incansable speaker, protecció civil, policia local...
I ja que el nomeneu, que vaig a dir jo de Paco, si no haguera sigut per ell jo no hauría realitzat eixa cursa.
En definitiva, tot genial, el únic pèro que se li podría posar sería l'hora d'eixida que per a ser juny va ser un poquet prompte, pèro una vegada que estavem en el lio jo crec que ningú va pensar en aixó.
Salutacions per a tots i enhorabona.