divendres, 30 de desembre del 2011

I San Silvestre d'Ondara

dijos 29 es va celebrar la primera edició de la San Silvestre d'Ondara. La prova de 4 km prometia molt, amb eixida i arribada dins de l'edifici "El Prado", moltes disfresses, moltes ganes de festa i uns quants amb ganes de còrrer a tope. Uns 311 corredors van participar d'aquesta prova amb millor o pijor fortuna. En donar l'eixida, el primer incident: cau la moto de la policia i els corredors l'adelanten. A continuació els del capdavant de la cursa enfilen recte, quan s'havia de girar al'esquerra, fent que perden vàries posicions. La cursa continua i la gent poc a poc va agarrant la posició que li correspon. Comencem a circular per carrerons estrets. Girem a esquerra i a dreta, pujem i baixem, tornem a pujar i a baixar, seguim girant a esquerra i a dreta i de nou, amunt i avall. Quan ja estem desorientats, de repent algú crida "pegueu la volta que per ací no és!!!!" Un altre incident, tornem a perdre posicions, i a banda, hem de tornar arrere per anar pel camí correcte. Alguns decideixen parar, altres baixen el ritme, altres profereixen vàries malediccions i altres (pocs) continuen corrent a tope intentant recuperar posicions. Mentres, seguim girant a esquerra i a dreta, pujant i baixant, i de repent comencem a trobar doblats. Per carrers estrets comencem a adelantar als doblats quan podem, ja que alguns van en fila i fan tapó. I per si no era prou dificultat, també haguèrem d'esquivar les bonyigues de burro que tan simpàtic animal va deixar caure durant la celebració de la cursa. Inclús, alguns dels primers classificats haguèren d'esquivar al burro. Qué feia un burro dins del recorregut de la prova????
Al final, un esprint bordejant el edifici de El Prado, un gir de 180º i un esprint de 20 metres a meta. Les sensacions de carrera molt bones, però amb la resignació de poder haver quedat molt millor de no haver sigut per els xicotets inconvenients d'organització. Des d'ací animem a la organització a millorar tots estos aspectes de cara a l'any vinent.

Quant als atletes de Benissa, ací està la seua classificació:

5---JOSE MARIA ORIHUEL SENDRA--------3--Veterans A masc------0:14:31-----03:38
16--MIGUEL SANTACREU IVARS-----------6---Senior masc-----------0:14:51-----03:42
24--JAUME CARAÑANA MOLLÁ-----------11---Senior masc-----------0:14:59-----03:45
35--RICARDO CARAÑANA MOLLA----------6---Veterans B masc-----0:15:12-----03:48
81--VALENTIN GONZALEZ MARTINEZ----10---Veterans B masc-----0:16:46-----04:10
82--JOSE GINER MAS-----------------------30---Veterans A masc-----0:16:49 ----04:10
101-QUICO CERVERA CAPO---------------37---Veterans A masc-----0:17:24-----04:17
119-PERE ESCALES GARCIA---------------44---Senior masc-----------0:18:09-----04:30
120-RAFAEL BALLESTER ESTALRICH-----45---Senior masc-----------0:18:09-----04:29

Enhorabona a tots malgrat les dificultats, perquè són grans marques.

dimecres, 28 de desembre del 2011

EL DIA 25 DE DECEMBRE, PUJADA A PINOS




8 del matí, un fred que bada les pedres, 4 espartanos haviats de les seues robes de guerra, dos espardenyes, unes malles, camiseta tèrmica, pasamontanyes i un parell de guants i Manolete que diu, ¿hui es 25?, hui farem 25 kilometres.

I com la llei espartana mana que qui la diu més grosa, eixa es fa, i vam farem 25 kilometres i cara amunt.

Un matí, on ni els pardals eixiren a vore´l, 4 espartanos començaren la tradicional pujada a Pinos, fins el kilometre 18, ja marcat en la tradicional pujada de Nadal.
Aquest any 4 l´any que ve, (cobardes persas) a vore si en som més.

BON NADAL

Pepe, Manolo, Salvador i Toni

dimarts, 27 de desembre del 2011

IV San Silvestre d'Altea

El dilluns, segon dia de Nadal, es va celebrar en aquesta bonica població de La Marina Baixa la seua 4ª San Silvestre, en un any que ens ve plagat d'aquests tipus de curses. Sense anar més lluny, el divendres passat ja es va celebrar la primera cursa de Nadal de Xaló. Estem pendents de trobar la classificació i penjar els resultats (si algú coneix el secret, que ens ho comunique, per favor).

Mentres, comentarem aquesta, Es tracta d'una cursa de 4 km, amb pujades i baixades pel casc urbà de la població i amb molt d'ambient i animació com sol ser habitual. Les disfresses donen el colorit necessari a una prova que ja de per sí és prou colorida. Un total de 337 corredors van participar, i entre ells tres atletes de Benissa fent una molt bona classificació i molt bones marques. Volem aprofitar per a donar l'enhorabona als tres, i en especial al "caballero oscuro" que va fer segon el la categoria de Veterans C.

26--CARAÑANA MOLLÁ, RICARDO-------------2------Veteranos C Masc---0:14:17----03:40
56--JIMÉNEZ JIMÉNEZ, CHRISTIAN DAVID—27-------Senior Masc---------0:15:06----03:52
73--SANTACREU IVARS, MIGUEL-------------33-------Senior Masc---------0:15:59----04:06




San Silvestre de Benissa 2011

Recordem a tots que el proper divendres celebrarem una nova edició de la San Silvestre més antiga de La Marina. Més informació en http://www.somesport.es/ o fent clic en els següents enllaços.

INSCRIPCIÓ D'ADULTS:
https://www.somesport.es/ssilvestrebenissa/adults11.php

INNSCRIPCIÓ DE XIQUETS:
https://www.somesport.es/ssilvestrebenissa/xiquets11.php

PER A VEURE LES FOTOS DE LA PROVA DE 2010:
http://www.somesport.com.es/fotos/index.php?cat=60


I recordeu que la prova és gratuita, encara que podreu fer la vostra aportació econòmica solidària per a Joel en les vidrioles que prepararem per a l'ocasió.

Us esperem a tots.

VII Mitja Marató de Muntanya Serra d’Oltà

Amb més d'una setmana de retard, publiquem la classificació i les fotos d'aquesta cursa, que ja va per la seua setena edició. Es tracta d'una mitja marató que eix des de la població de Calp, puja la Serra d'Oltà i després torna a baixar a Calp. Podreu fer-se una idea de la duresa i al mateix temps de la bellesa d'una prova d'aquestes característiques. Tres atletes de Benissa van participar entre els 288 valents que van finalitzar la cursa. Demanem disculpes als afectats per haver oblidat per uns dies la publicació d'aquest esdeveniment i esperem que el resultat els agrade.

121--JAUME IVARS BERTOMEU----------2:31:58----07:03------73 Senior masc
129--SALVADOR MAS I ESTELA----------2:33:17----07:07------44 Veterans masc
137--JOSEP GERMA RIPOLL FUERTES---2:34:34---07:11 ------81 Senior masc

dilluns, 19 de desembre del 2011

XIX Mitja Marató de Paiporta-Picanya

Un any més, el Club d'Atletisme Benissa va participar a la Mitja Marató de Paiporta-Picanya. La participació ha sigut molt menor que altres anys degut fonamentalment al canvi de dates del marató de València. Molts atletes acudien a aquesta mitja amb intenció de prepara la marató per al mes de febrer, però ara les perspectives son altres.

El cas és que tres de nosaltres acudírem a la localitat de L'Horta Sud, molt propera a la ciutat de València, per a còrrer en un matí amb una temperatura ideal i on tan sols el vent en algun kilòmetre ens va molestar una miqueta.

Ací teniu els temps y les classificacions:

54-----------------------JAUME CARAÑANA MOLLÁ------01:23:20 ----Senior M
86 ----------------------TONI LORENTE RICART ----------01:26:53 ----Veterà A
107 ---------------------JUAN JOSE TUR CABRERA ------01:28:58 ----Veterà A

I ara a preparar San Silvestres que enguany tenim un fum. Fins prompte.

dissabte, 17 de desembre del 2011

HOMENATGE ALS MARATONIANS BENISSERS










El passat 11 de decembre 10 Espartanos, encara que d´un d´ells dubten encara si ho és, van anar a pegar una volteta de 42 kilometres a Castelló. Ara que ja s´han recuperat i poden caminar de manera normal i no al estil "xiquito de la calzada" ens han passat unes fotos que volem penjar ací, per a que els seus nets i netes puguem disfrutar de les aventures dels seus iaios.

Enhorabona als 10

Juanjo, Juan, Ricardo Ortega, Miguel Crespo, Manolo, Santiago, José Ramón, Pepe, Miguel Revelles i el pare de tots Ricardo Carañana

dilluns, 12 de desembre del 2011

I Cursa de Muntanya Tot Vall del Pop

El dia 8 es va celebrar a Castell de Castells la primera cursa per muntanya Tot Vall del Pop de 24km. Van participar Jaume Ivars, Rafa Ballester i Salvador Mas. Jaume va Fer 59 a la general i va pujar al podi segon local (Tota la Mancomunitat Vall del Pop) amb un temps de 2h 15min 30seg. Salva Mas va fer el 88 amb un temps 2h 25min 31 seg. I Rafa Ballester va fer el 106 amb un temps de 2h 34min 08seg. Rafa durant els últims deu km ho va passar molt malament amb rampes en els bessons però aconseguint acabar. Podeu veure els resultats complets i les fotos a la web de conxip.




Enhorabona als tres i en especial a Jaume pel seu podi.

diumenge, 11 de desembre del 2011

II Marató Internacional de Castelló

La II edició del Marató Internacional de Castelló ha sigut un èxit de participació. Vora uns 2.500 corredors han participat en ella amb millor o pitjor fortuna, però el que és innegable és que tots ells sòn vertaders herois del atletisme, perquè acabar un marató requerix un gran esforç físic i mental. Arrere queden els mesos de preparació amb les tirades llargues de cap de setmana de al vontant de 30 kilòmetres, les molèsties físiques i sobretot la sensació de jugar-t'ho tot en un dia.

Huí, 10 atletes de Benissa s'ho han jugat, han participat en la cursa i ho han fet amb uns grans resultats. Molts d'ells han millorat la seua marca personal i des d'ací vull donar-los l'enhorabona a tots. Espere que els meus crits d'ànim els hàjen ajudat, ja que he tingut la sort de poder desplaçarme fins allí i gaudir de l'espectacle que ens han donat junt amb la resta de corredors. També aprofite per a donar ànims al meu germà Ricardo Carañana, que ha hagut d'abandonar al km 25 per una forta contractura d'isquiotibials quan anava a ritme de 2:48. Una llàstima, però al cap i a la fí una circumstància sempre lligada a l'esport. La clau està en saber alçar-se quan un entropeça i de segur que s'alça molt ràpid... bon xiquet ell.

Ara a recuperar-se bé tots. A no fer locures, que un marató sempre passa factura i a seguir donan éxits al club.

ENHORABONA CAMPIONS!!!!!!

Classificació d'atletes de Benissa:

333----RICARDO ORTEGA NAVARRO-----3:09:08----Veterano M35-----04:29
732----JUAN IVARS IVARS-----------------3:28:11----Veterano M40-----04:56
733----MIGUEL CRESPO SANTACREU-----3:28:11----Veterano M40-----04:56
734----MANUEL IVARS PELLICER----------3:28:11----Veterano M40-----04:56
767----JUAN JOSE CARRIO CARDONA----3:28:48----Veterano M40-----04:57
854----SANTIAGO GINER LLAVADOR------3:31:05----Senior M-----------05:00
860----JOSE RAMON TUR CABRERA-------3:31:14----Senior M-----------05:00
888----JOSE GINER MAS--------------------3:33:22----Veterano M40-----05:03
1.369--MIGUEL REVELLES TUR------------3:55:01----Senior M-----------05:34

dissabte, 10 de desembre del 2011

Cursa del Raval de Gandia 2012

El passat dia de la Constitució es va celebrar una nova edició d'aquesta cursa que cada any és més multitudinària. Enguany van participar dos atletes en la prova absoluta, però la notícia va estar en els dos podis aconseguit per Quico i Jose Maria i la incorporació de dos nous atletes cadets. Esperem que la cantera no es desanime i que vaja cap amunt.

A continuació podeu veure la classificació de les dues curses i les fotos de meta dels atletes absoluts.

CURSA DE CADETS

1-----ROSELLO HUDSON, KIKO------------1-----Cadet masc-------------0:16:07
18----FERRER MORENO, ARNAU---------17----Cadet masc--------------0:22:30
27----GIL NAVARRO, ELVER--------------24---Cadet masc---------------0:24:51

CURSA ABSOLUTA

21----ORIHUEL SENDRA, JOSE MARIA----5----Veterans A Masculí------0:43:13
900---MARSAL BAYDAL, ADRIAN-------470----Absolut Masculí----------1:04:22




Enhorabona a tots i fins prompte.

dijous, 1 de desembre del 2011

CURSA SAN SILVESTRE VILA DE BENISSA DIVENDRES 30 de DECEMBRE DE 2011



Hola companys atletes, pensaveu que aquest any amb la crisi no hi hauria San Silvestre??

Esteu equivocats.

Aquest any i ja vam uns quants tornarem a fer la San Silvestre, aquest any amb un motiu especial.
Aquest any la San Silvetre va dedicada molt especialment a JOEL. Per qui no conega Joel, quan era menut va patir una meningitis que li va provocar seqüeles greus, i ara necessita tractament per millorar la seua qualitat de vida.

Tots aquells que vullguen aportar el seu granet d'ajuda disposarem al seu avast de vidrioles on podran fer els seus donatius.

Gracies a tots.

Vos esperem

Club d'Atletisme Benissa