dimarts, 27 de desembre del 2011

IV San Silvestre d'Altea

El dilluns, segon dia de Nadal, es va celebrar en aquesta bonica població de La Marina Baixa la seua 4ª San Silvestre, en un any que ens ve plagat d'aquests tipus de curses. Sense anar més lluny, el divendres passat ja es va celebrar la primera cursa de Nadal de Xaló. Estem pendents de trobar la classificació i penjar els resultats (si algú coneix el secret, que ens ho comunique, per favor).

Mentres, comentarem aquesta, Es tracta d'una cursa de 4 km, amb pujades i baixades pel casc urbà de la població i amb molt d'ambient i animació com sol ser habitual. Les disfresses donen el colorit necessari a una prova que ja de per sí és prou colorida. Un total de 337 corredors van participar, i entre ells tres atletes de Benissa fent una molt bona classificació i molt bones marques. Volem aprofitar per a donar l'enhorabona als tres, i en especial al "caballero oscuro" que va fer segon el la categoria de Veterans C.

26--CARAÑANA MOLLÁ, RICARDO-------------2------Veteranos C Masc---0:14:17----03:40
56--JIMÉNEZ JIMÉNEZ, CHRISTIAN DAVID—27-------Senior Masc---------0:15:06----03:52
73--SANTACREU IVARS, MIGUEL-------------33-------Senior Masc---------0:15:59----04:06