divendres, 30 de desembre del 2011

I San Silvestre d'Ondara

dijos 29 es va celebrar la primera edició de la San Silvestre d'Ondara. La prova de 4 km prometia molt, amb eixida i arribada dins de l'edifici "El Prado", moltes disfresses, moltes ganes de festa i uns quants amb ganes de còrrer a tope. Uns 311 corredors van participar d'aquesta prova amb millor o pijor fortuna. En donar l'eixida, el primer incident: cau la moto de la policia i els corredors l'adelanten. A continuació els del capdavant de la cursa enfilen recte, quan s'havia de girar al'esquerra, fent que perden vàries posicions. La cursa continua i la gent poc a poc va agarrant la posició que li correspon. Comencem a circular per carrerons estrets. Girem a esquerra i a dreta, pujem i baixem, tornem a pujar i a baixar, seguim girant a esquerra i a dreta i de nou, amunt i avall. Quan ja estem desorientats, de repent algú crida "pegueu la volta que per ací no és!!!!" Un altre incident, tornem a perdre posicions, i a banda, hem de tornar arrere per anar pel camí correcte. Alguns decideixen parar, altres baixen el ritme, altres profereixen vàries malediccions i altres (pocs) continuen corrent a tope intentant recuperar posicions. Mentres, seguim girant a esquerra i a dreta, pujant i baixant, i de repent comencem a trobar doblats. Per carrers estrets comencem a adelantar als doblats quan podem, ja que alguns van en fila i fan tapó. I per si no era prou dificultat, també haguèrem d'esquivar les bonyigues de burro que tan simpàtic animal va deixar caure durant la celebració de la cursa. Inclús, alguns dels primers classificats haguèren d'esquivar al burro. Qué feia un burro dins del recorregut de la prova????
Al final, un esprint bordejant el edifici de El Prado, un gir de 180º i un esprint de 20 metres a meta. Les sensacions de carrera molt bones, però amb la resignació de poder haver quedat molt millor de no haver sigut per els xicotets inconvenients d'organització. Des d'ací animem a la organització a millorar tots estos aspectes de cara a l'any vinent.