dimarts, 21 de juny del 2011

Cursa Real de Gandia

El passat dissabte es va celebrar aquesta prova, només una setmana després d'haver acabat amb el Circuit de La Marina. Uns quants dels nostres atletes, van desafiar les altes temperatures i van participar entre el 623 valents que van arribar a meta.

Cursa de Benissa (les fotos)

I per acabar deixem una foto dels guanyadors de les categories locals. Enhorabona a tots.

Cursa Popular de Benissa (crònica esportiva)

El dissabte 11 de Juny a les 19:10 es va donar la eixida a la ja 14ª edició de la Cursa Popular del nostre poble, amb una participació de 1078 corredors que van omplir els carrers, davant els atònits ulls d'alguns dels seus habitants.

El temps es va comportar, ja que no va fer massa calor i amés, es va nuvolar i va bufar una brisa fresca molt agradable, que va fer que les condicions per a còrrer foren òptimes.

En quant a la participació d'atletes del nostre club, hem tingut rècord de participació amb 28 corredors, rècord de puntuació, amb més de 11.000 punts, encara que per molt poquet no hem pogut millorar la vuitena posició per equips. Això no obstant, les expectatives per al futur sòn inmillorables, ja que tenim a molta gent jove que poc a poc està entrant en el club i que està fent que puje el seu nivell.

Enhorabona a tots i ànim als que esteu començant. No s'ho deixeu, que el club necessita sàvia nova. A continuació podeu veure la classificació del corredors del club. Per a més informació visiteu http://www.somesport.com/

La crònica (no objetiva) de la Cursa Popular de Benissa

Ja ho diu el títol de l'entrada. És molt difícil estar en l'organització i fer una crònica objetiva de com ha estat l'esdeveniment. Però malgrat les xicotetes errades i algunes coses que hauriem de millorar, pense que la cursa cada any ens eix un poc millor que l'any anterior.

Enguany hem repetit circuit i pense que aquesta és una de les coses que consoliden les curses. Esperem poder repetir el mateix circuit moltes edicions. És evident que es tracta d'un recorregut prou dur amb molt poc de terreny pla amb constants pujades i baixades. Però si donem la eixida i meta a la plaça, això és inevitable per les característiques del poble. Tot i això en la zona més allunyada, s'ha buscat recòrrer els camins més ràpids per tal de compensar el retard acumulat en les pujades i pense que s'ha aconseguit.

A l'hora d'arreplegar dorsals, sempre n'hi han malentesos. Gent que intenta apuntar-se el dia de la prova, quan a les bases diu ben clar que no es pot. O ens quedem sense agulles, fet que per sort vam poder solucionar, etc. En el repartiment de samarretes i obsequis, sempre tenim gent que li tira morro i passa dues vegades per la taula, però aquest és un tema difícil de controlar. Sobretot quan se t'acumulen davant cares i cares que van passant i que poc a poc van acumulant-se i fent tapó. Però és evident que aquestos problemes no tenen fàcil solució, ja que any rere any el nombre de participants augmenta arribant ja a superar el miler de corredors. I de segur que em deixe molts detalls a millorar i dels que prenim nota per a intentar que en futures edicions no es tornen a repetir.

Aprofite per a donar gràcies a tots els corredors i acompanyants que vau vindre, a tota la gent del club que va col.laborar i a tots els voluntaris, amics i familiars, policia, protecció civil, creu roja, espònsors i tots els que d'una manera o d'un altra vau aconseguir que la cursa tornara ser un èxit. Fins l'any vinent.

diumenge, 5 de juny del 2011

XIV Cursa Popular a Jesus Pobre

El dissabte per la vesprada es va celebrar la nova edició de la cursa de Jesus Pobre. Es tracta de la penùltima cursa i el cos ja comença a tindre ganes d'acabar aquest circuit. Tantes carreres seguides fan que siga per a tots un gran esforç estar a un bon nivell i alguns aprofiten curses com aquesta, amb una duresa considerable, per a baixar una miqueta el ritme i agafar un poc d'oxígen.

La d'enguany, només incorporava un xicotet canvi respecte a la de l'nay passat: eixida en un carrer paral.lel per a tornar a passar per l'eixida del anys anteriors, afegint 400 metres al recorregut habitual. La resta ja es sap. Baixades seques i pujades no tan dures, però en un recorregut totalment trencacames. Així, podeu veure com els ritmes augmenten entre 5 i 10 segons per kilòmetre del que és habitual. Això si, es tracta d'una de les curses de millor bellesa paisajística i sepre és un plaer còrrer en aquest terme.

En quant al temps, el sol va lluir, però l'aire va bufar una miqueta, refrescant les temperatures i fent que la cursa fora molt més agradable. La participació no va ser tan alta com en altres curses del circuit, però així i tot, 1105 corredors van acabar la cursa, el que és un gran éxit. En quant al nostre club, un total de 25 corredors van arribar a meta i en quant a la puntuació, també hem fet una gran puntuació, que ens aproparà un poc més a la setena posició.

La nostra cursa decidirà... Ànims i força a tots!!!!

35----CARAÑANA MOLLA, RICARDO------------------0:37:16---03:48/km