diumenge, 5 de juny del 2011

XIV Cursa Popular a Jesus Pobre

El dissabte per la vesprada es va celebrar la nova edició de la cursa de Jesus Pobre. Es tracta de la penùltima cursa i el cos ja comença a tindre ganes d'acabar aquest circuit. Tantes carreres seguides fan que siga per a tots un gran esforç estar a un bon nivell i alguns aprofiten curses com aquesta, amb una duresa considerable, per a baixar una miqueta el ritme i agafar un poc d'oxígen.

La d'enguany, només incorporava un xicotet canvi respecte a la de l'nay passat: eixida en un carrer paral.lel per a tornar a passar per l'eixida del anys anteriors, afegint 400 metres al recorregut habitual. La resta ja es sap. Baixades seques i pujades no tan dures, però en un recorregut totalment trencacames. Així, podeu veure com els ritmes augmenten entre 5 i 10 segons per kilòmetre del que és habitual. Això si, es tracta d'una de les curses de millor bellesa paisajística i sepre és un plaer còrrer en aquest terme.

En quant al temps, el sol va lluir, però l'aire va bufar una miqueta, refrescant les temperatures i fent que la cursa fora molt més agradable. La participació no va ser tan alta com en altres curses del circuit, però així i tot, 1105 corredors van acabar la cursa, el que és un gran éxit. En quant al nostre club, un total de 25 corredors van arribar a meta i en quant a la puntuació, també hem fet una gran puntuació, que ens aproparà un poc més a la setena posició.

La nostra cursa decidirà... Ànims i força a tots!!!!

35----CARAÑANA MOLLA, RICARDO------------------0:37:16---03:48/km