dilluns, 13 de juny del 2011

La crònica (no objetiva) de la Cursa Popular de Benissa



Ja ho diu el títol de l'entrada. És molt difícil estar en l'organització i fer una crònica objetiva de com ha estat l'esdeveniment. Però malgrat les xicotetes errades i algunes coses que hauriem de millorar, pense que la cursa cada any ens eix un poc millor que l'any anterior.

Enguany hem repetit circuit i pense que aquesta és una de les coses que consoliden les curses. Esperem poder repetir el mateix circuit moltes edicions. És evident que es tracta d'un recorregut prou dur amb molt poc de terreny pla amb constants pujades i baixades. Però si donem la eixida i meta a la plaça, això és inevitable per les característiques del poble. Tot i això en la zona més allunyada, s'ha buscat recòrrer els camins més ràpids per tal de compensar el retard acumulat en les pujades i pense que s'ha aconseguit.

A l'hora d'arreplegar dorsals, sempre n'hi han malentesos. Gent que intenta apuntar-se el dia de la prova, quan a les bases diu ben clar que no es pot. O ens quedem sense agulles, fet que per sort vam poder solucionar, etc. En el repartiment de samarretes i obsequis, sempre tenim gent que li tira morro i passa dues vegades per la taula, però aquest és un tema difícil de controlar. Sobretot quan se t'acumulen davant cares i cares que van passant i que poc a poc van acumulant-se i fent tapó. Però és evident que aquestos problemes no tenen fàcil solució, ja que any rere any el nombre de participants augmenta arribant ja a superar el miler de corredors. I de segur que em deixe molts detalls a millorar i dels que prenim nota per a intentar que en futures edicions no es tornen a repetir.

Aprofite per a donar gràcies a tots els corredors i acompanyants que vau vindre, a tota la gent del club que va col.laborar i a tots els voluntaris, amics i familiars, policia, protecció civil, creu roja, espònsors i tots els que d'una manera o d'un altra vau aconseguir que la cursa tornara ser un èxit. Fins l'any vinent.