dilluns, 19 de setembre del 2011

X Volta a Peu a Beniarbeig

El passat dissabte es va celebrar la 10ª edició d'aquesta cursa. Enguany amb un altra modificació de recorregut. Un total de 6,7 km que van fer que la prova fora un poc més ràpida que en edicions anteriors. La pujada va ser un tant més suau i sobretot va predominar el pla al llarg de tot el circuit. En quant a la temperatura, era prou alta, però gran part del recorregut transcorria per estrets carrerons amb alguna part a l'ombra, i en altres llocs bufava un aire que suavitzava un poc l'ambient.

Un total de 490 corredors van acabar la prova, entre els quals trobem a un grup prou nombrós d'atletes del poble. A continuació podeu veure els temps i les posicions a les classificacions, així com les fotos que hem pogut trobar a http://calygat.blogspot.com/

11----ORIHUEL SENDRA, JOSE MARIA----------0:24:44----03:42/km
14----CARAÑANA MOLLA, RICARDO------------0:25:05----03:45/km
20----CARAÑANA MOLLÁ, JAUME---------------0:25:27----03:48/km
31----CABRERA CARDONA, RAUL---------------0:25:57----03:52/km
32----CABRERA LOPEZ, CARLOS----------------0:25:58----03:53/km
37----LORENTE RICART, TONI-------------------0:26:11---03:55/km
170---GONZALEZ MARTINEZ, VALENTIN--------0:30:28---04:33/km
321---SERRA TENT, MIGUEL ÀNGEL-------------0:34:13---05:07/km