dilluns, 12 de setembre del 2011

VIII Volta a Peu a Xeresa

El dissabte, es va celebrar una nova edició de la calorosa cursa de Xeresa. Enguany, en setembre a diferència d'anys anteriors. L'organització va estimar que un canvi de data a setembre podria fer que els corredors gaudiren d'unes temperatures més agradables, però el temps va decidir que no. I amb 35º de temperatura 527 atletes van provar sort i la seua resistència a les altes temperatures i a l'humitat. Entre ells trobem a dos dels nostres atletes. Ací estan els seus temps i les fotos.

16---CARAÑANA MOLLA, RICARDO-------------0:35:12-----3:52/km
52---CABRERA CARDONA, RAUL-----------------0:38:11-----4:11/km

Aprofitem per a donar l'enhorabona a Ricardo per la seua 2ª posició en categoria de veterans B. Ací el podem veure en companyia del seu inseparable Emili que va guanyar en la mateixa categoria. Enhorabona las dos.