dilluns, 22 de juny del 2009

Cursa Benissa 2009. Crònica

Dissabte 20 de juny, com ja és habitual per estes dates, s'acabà el 13.er Circuit a Peu de La Marina Alta en Benissa.

La novena i última prova sol suposar un alicient per diferents motius. Un és que la gent arreplega un regalet (bolset de Matties Salvà molt xulo, per cert) si ha fet un cert nombre de curses. Altre és que molts atletes arriben en un estat òptim de forma si no s'han passat de rosca de tant de còrrer. I un altre és la motivació de participar en una cursa tan exigent com la nostra.

Amb el beneplàcit del temps que es va nuvolar un poc per a la ocassió i va moure una brisa molt agradable i no gens molesta en carrera, a les set en punt es va donar la eixida de la cursa.

Com sempre, el recorregut constava de dos voltes, la curta i la llarga habituals, amb una lleugera modificació després de pujar al convent per motius d'obres. Els nombrosos kilòmetres de baixada eren contrarrestats per les pujades lleugeres i trencadores i per les dos grans pujades en el kilòmetre 5 i especialment en el 8.

850 corredors van completar la prova plenant els carres de Benissa de colorit.

Els guanyadors van ser: Jose Vicente Más Leyda del C.A. Cametes Spat en homes i Maxine McKinnon del C.A. Dianium en dones.

El nostre club, una vegada més va donar mostres de la seua qualitat batint el seu propi rècord de puntuació amb 11042 punts. En la classificació general, hem aconseguit avançar posicions i finalment hem ressultat sexts. Des del blog aprofite per a felicitar a tots els integrants del grup, pel seu esforç, perquè tots sou responsables d'aquest gran éxit. Moltes gràcies.

Aquesta és la clasificació oficial del club:



I per últim, volem agrair a tots els participants de la cursa el fet d'haver vingut. Esperem que us haja agradat i que l'any vinent torneu. Som conscients de les nostres limitacions i de que n'hi han coses que no han eixit bé i que es podrien millorar. Nosaltres ja sabem algunes, però si voleu comentar qualsevol cosa, podeu fer-ho a l'adreça de correu del blog.

Moltes gràcies i fins la propera cursa.

diumenge, 21 de juny del 2009

Cursa de Benissa. Algunes fotos.

Mentres esperem tindre classificacions oficials i algunes fotos més, penjem algunes de les que vaig poder fer ahir. Esperem que us agraden.

Amparo, Ana i Marisa en l'entrega de dorsals i xips
José Ivars. Guanyador local en categoria de veterans C

Ricardo Carañana. Guanyador local en categoria de veterans A.
Guanyadora local en categoria de senior femení.

Jose Mª Orihuel. El nostre "Coca". Guanyador local senior i local absolut.

Tots els nostres campions.

El nostre amic Emili Pérez Soler i Ricardo Carañana, arreplegant la copa de primer i tercer classificats en la general del circuit en categoria de veterans A.

Enhorabona a tots!

divendres, 19 de juny del 2009

Siga la flecha


Ací tenim un impresionant document gràfic de com l'atleta més carismàtic del club (i de part de l'estranger) pinta les famoses ratlles de la cursa.

Enguany estan ben visibles, així que no ens feu cap pirula, OK?

Bé, demà a partir de les 4 tindrem muntada la paraeta. Us esperem a tots. Ànim i força!

dimarts, 16 de juny del 2009

Ja no queda res: CURSA POPULAR DE BENISSA

Com a integrant del club i com a responsable d'aquest blog, vull aprofitar l'ocasió per a publicitar la nostra cursa. I ho faré desmitificant els diferents punts negatius que puga tindre com ara:

1.- La Cursa de Benissa és molt dura. Sí, és cert. La realitat del poble és la que és. Si eixim de la Plaça, necessàriament haurem de pujar i baixar costeres. També és cert que podria ser més dura. Des de ja fa uns anys, pensem que l'actual és el circuit més corredor possible dins de les limitacions orogràfiques del poble.

2.- En la Cursa de Benissa fa molta calor. És possible que siga així, però penseu que si la mateixa cursa fora en qualsevol altre poble de les rodalíes, segurament la temperatura augmentaria en un mínim de dos o tres graus. L'altitud de 300 metres ens dóna eixe plus de frescoreta que no ténen en altres pobles.

3.- És la última cursa del circuit i estic cansat. Excuses... el que tens es por. Jejeje. Només n'hi ha una cosa millor que dir "He corregut en Siete Aguas i he sobreviscut" i és dir "he corregut en Benissa i he sobreviscut".

I no n'hi ha res més de negatiu (crec). Tot el que resta és positiu: organització (sempre s'intenta fer el millor possible, de veres) regals i samarreta (enguany tècnica i en clar homenatge a Watchmen. I encara que no ho parega, teníem decidits els colors des del mes de març)

A banda, tenim l'honor d'acollir els pòdiums finals del circuit. Aneu a perdre-s'ho?

Només resta una cosa i és la millor i la més important. TOTS VOSALTRES. Quedeu convidats a vindre i participar. Fins dissabte!

RECORDEU, per a fer l'inscripció, aneu a http://www.somesport.com/ abans del dijous a les 14:00

dilluns, 15 de juny del 2009

cursa de Jesus Pobre 2009

El dissabte es va celebrar la penùltima cursa puntuable del circuit en Jesus Pobre. Les forces ja comencen a fluixejar i la calor ens apreta molt. Tot i aixó, el club d'atletisme de Benissa, una vegada més va aportar un considerable grup de corredors (20) que van fer una gran cursa. Ací està la clasificació.


I la semana vinent, LA NOSTRA. Esperem que faja un poc més de frescoreta. Ànim a tots que el circuit s'acaba.

dilluns, 8 de juny del 2009

Cursa d'Ondara 2009

El dissabte per la vesprada es va celebrar una nova edició de la cursa d'Ondara amb, una vegada més, notable participació de gent, i també d'atletes del nostre club. La distància era semblant a la de la cursa de Gata, però amb un perfil molt més suau. Encara no sabem els ressultats del club i si mantenim la mateixa posició, però sí que podem veure els temps individuals, que sòn els que apareixen a continuació.


Com veieu, el nivell no deixa de pujar, en especial la gent d'enmig i des d'ací volem animar-los de nou, per a que seguixquen augmentant el nivell del grup. Enhorabona a tots i a seguir així.

dilluns, 1 de juny del 2009

Gata 2009: clasificació

Ací tenim la clasificació de la cursa d'aquesta setmana. Hem tornat a avançar una posició i de nou hem tornat a fer la nostra puntuació més alta en el circuit d'enguany. Seguim millorant i encara no s'ha acabat el circuit.

Molts ànims a tots i a seguir així.