dimarts, 16 de juny del 2009

Ja no queda res: CURSA POPULAR DE BENISSA

Com a integrant del club i com a responsable d'aquest blog, vull aprofitar l'ocasió per a publicitar la nostra cursa. I ho faré desmitificant els diferents punts negatius que puga tindre com ara:

1.- La Cursa de Benissa és molt dura. Sí, és cert. La realitat del poble és la que és. Si eixim de la Plaça, necessàriament haurem de pujar i baixar costeres. També és cert que podria ser més dura. Des de ja fa uns anys, pensem que l'actual és el circuit més corredor possible dins de les limitacions orogràfiques del poble.

2.- En la Cursa de Benissa fa molta calor. És possible que siga així, però penseu que si la mateixa cursa fora en qualsevol altre poble de les rodalíes, segurament la temperatura augmentaria en un mínim de dos o tres graus. L'altitud de 300 metres ens dóna eixe plus de frescoreta que no ténen en altres pobles.

3.- És la última cursa del circuit i estic cansat. Excuses... el que tens es por. Jejeje. Només n'hi ha una cosa millor que dir "He corregut en Siete Aguas i he sobreviscut" i és dir "he corregut en Benissa i he sobreviscut".

I no n'hi ha res més de negatiu (crec). Tot el que resta és positiu: organització (sempre s'intenta fer el millor possible, de veres) regals i samarreta (enguany tècnica i en clar homenatge a Watchmen. I encara que no ho parega, teníem decidits els colors des del mes de març)

A banda, tenim l'honor d'acollir els pòdiums finals del circuit. Aneu a perdre-s'ho?

Només resta una cosa i és la millor i la més important. TOTS VOSALTRES. Quedeu convidats a vindre i participar. Fins dissabte!

RECORDEU, per a fer l'inscripció, aneu a http://www.somesport.com/ abans del dijous a les 14:00

3 comentaris:

Emili ha dit...

Els ESPARTANOS correrán a Benissa i defensarán el que fassa falta.
Mes dura es la vida que correr a Benissa. Bona sort amb l'organitzaçió.

Jaime ha dit...

Clar que sí, Emili. T'esperem dalt del podi. Sort i força.

Anònim ha dit...

La presidenta vos recomana, dinar lleuger, pera aguantar millor la calor, y recuperar energies en el sopar....

Un abraÇ

Ana Llebra