dilluns, 22 de juny del 2009

Cursa Benissa 2009. Crònica

Dissabte 20 de juny, com ja és habitual per estes dates, s'acabà el 13.er Circuit a Peu de La Marina Alta en Benissa.

La novena i última prova sol suposar un alicient per diferents motius. Un és que la gent arreplega un regalet (bolset de Matties Salvà molt xulo, per cert) si ha fet un cert nombre de curses. Altre és que molts atletes arriben en un estat òptim de forma si no s'han passat de rosca de tant de còrrer. I un altre és la motivació de participar en una cursa tan exigent com la nostra.

Amb el beneplàcit del temps que es va nuvolar un poc per a la ocassió i va moure una brisa molt agradable i no gens molesta en carrera, a les set en punt es va donar la eixida de la cursa.

Com sempre, el recorregut constava de dos voltes, la curta i la llarga habituals, amb una lleugera modificació després de pujar al convent per motius d'obres. Els nombrosos kilòmetres de baixada eren contrarrestats per les pujades lleugeres i trencadores i per les dos grans pujades en el kilòmetre 5 i especialment en el 8.

850 corredors van completar la prova plenant els carres de Benissa de colorit.

Els guanyadors van ser: Jose Vicente Más Leyda del C.A. Cametes Spat en homes i Maxine McKinnon del C.A. Dianium en dones.

El nostre club, una vegada més va donar mostres de la seua qualitat batint el seu propi rècord de puntuació amb 11042 punts. En la classificació general, hem aconseguit avançar posicions i finalment hem ressultat sexts. Des del blog aprofite per a felicitar a tots els integrants del grup, pel seu esforç, perquè tots sou responsables d'aquest gran éxit. Moltes gràcies.

Aquesta és la clasificació oficial del club:



I per últim, volem agrair a tots els participants de la cursa el fet d'haver vingut. Esperem que us haja agradat i que l'any vinent torneu. Som conscients de les nostres limitacions i de que n'hi han coses que no han eixit bé i que es podrien millorar. Nosaltres ja sabem algunes, però si voleu comentar qualsevol cosa, podeu fer-ho a l'adreça de correu del blog.

Moltes gràcies i fins la propera cursa.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

la cursa d'enguany ha estat molt be i els genolls ho han agrait, teniu molt bona organitzaciò

Jaime ha dit...

Moltes gràcies. Ens alegra molt saber que n'hi ha gent contenta. Sempre n'hi han coses que eixen malament però tot s'intenta fer el millor possible.

Salutacions