dimecres, 25 de febrer del 2009

Marató 2009. Fotos








Ací teniu algunes fotos "prestades" del blog de calygat. De segur que n'hi ha alguna més, però cal tindre més paciència que jo per a trobar-les.

diumenge, 22 de febrer del 2009

Crònica oficial del marató 2009 (Opinió)


Quan no eix la marca que un voldria, sembla que totes les circumstàncies que envolten la cursa son roïnes. Però malgrat el temps que he realitzat, intentaré ser just amb una cursa que per a mi sempre havia segut de les meues favorites.

A favor, pense que l'organització any darrere any està millorant poc a poc. Per eixemple, la colocació per a la eixida, ha segut un dels punts que més m'han agradat. Els dorsals els donàven segons la marca probable que volíem fer i després n'hi havia un requadre vallat per a cada bloc de dorsals, així cada corredor anava a la zona que li corresponia per temps. Un altre punt a favor ha segut l'animació tant de públic, com de músics, malgrat que no es tractava d'un circuit massa apropiat per a aquestos tipus d'activitats. La fira del corredor també ha sigut un éxit amb la seua ampliació i el menjar de la pasta, encara que semblava el mateix d'edicions anteriors, crec que ha millorat en quant a la qualitat de la paella i la fideuà. Enguany les dos estàven més bones (o jo tenia més fam...jejeje). Un altra qüestió positiva ha sigut el major grup de fisios que ajudàven als corredors a recuperar-se (I si no que li ho pregunten a Ricardet que parlava meravelles de les dos xiquetes en l'entrevista de Punt 2). I no se si em deixe algun punt positiu.

Ara parlarem dels negatius. O millor... del negatiu, perquè per a mí només n'hi ha un i és el canvi de circuit. És evident que una prova com la marató sempre preten, a banda d'agradar als corredors, projectar la imatge de València a l'estranger. En aquest cas, crec que només s'ha aconseguit la segon cosa. No he parlat amb cap corredor que li agrade la eixida i la meta des del port. Pense que no necessàriament ha de tindre relació amb la vela o la F1. Sòn coses diferents i si tan important era, podriem haver passat per allí, però arribant a les pistes de Túria. Les raons que s'han argumentat per part de Correcaminos no han sigut convincents. I el que és pitjor, sembla que no pensen rectificar. Còrrer pel circuit és de lo més avorrit. No veus a ningú i està tot vallat. El Port encara està d'obres i ha de millorar els seus accesos. Encara que té un pàrquing prou gran, costa molt d'entrar i d'eixir; molt més que en les edicions anteriors en el pàrquing del Carrefour.

Per últim, s'ha produït una circumstància aliena a l'organització. Encara que semble una excusa, no ho és, però ha fet massa calor per a ser febrer i més amb l'hivern tan dur que estàvem patint. Les cames s'han engarrotat molt més prompte de l'esperat.

I ja per acabar, voldria destacar la gran participació que el nostre club ha aportat a la Marató. Ni més ni menys que 8 corredors. L'enhorabona a tots, que acabar una marató no està a l'abast de qualsevol.

Salutacions.

Marató de Valencia, 2009


Ací està la clasificació dels espartans del club que han aconseguit completar els 42'198 metres. Pròximament la crònica oficial. (Ara a recuperar)...

Pos. 282......Ricardo Carañana Mollà..................3:03:55..............ritme de 4:22
Pos.294.......Jose Maria Orihuel Sendra...............3:04:31...............ritme de 4:22
Pos.617.......Jaime Carañana Mollá...................3:17:21...............ritme de 4:41
Pos.1218.....Josep Germà Ripoll Fuertes..............3:33:01..............ritme de 5:03
Pos.2115.....Jaume Ivars Bertomeu....................3:59:37...............ritme de 5:41
Pos.2224.....J.Gabriel Ripoll Fuertes...................4:05:55..............ritme de 5:50
Pos.2525.....Jose Giner Mas.............................4:21:38..............ritme de 6:12
Pos.2638.....Jose Delfino Cuello Crespo...............4:36:10..............ritme de 6:33

dissabte, 21 de febrer del 2009

Circuit a Peu de la Marina Alta 2009

Arribats a finals del mes de febrer, ja n'hi ha un calendari definitiu per a les curses integrades en el Circuit a Peu de la Marina Alta. Aneu preparant-vos, que d'ací no res ja les tenim davant.

25 d´Abril-Pedreguer
2 de Maig-Pego
9 de Maig-Verger
16 de Maig-Teulada
23 de Maig Xàbia
6 de Juny-Ondara
13 de Juny-Jesus Pobre
20 de Juny-Benissa

dimarts, 17 de febrer del 2009

La Font d'en Carròs: resultats

El dissabte dia dels enamorats, quatre esforçats atletes del club (enamorats d'aquest esport) van participar en la cursa de la Font d'en Carròs. Ací estan els resultats.

316........Jaume Ivars Bertomeu....................................47:03
522........Vicent Argudo Arlandis...................................50:48
770........Vicent Cabrera Cabrera...................................56:06
954.......Josefa del Valle Cabrera.................................1:02:16

Enhorabona a tots per les seues magnífiques marques.

diumenge, 15 de febrer del 2009

Marató. Resta una setmana...

Maratonians, com porteu la vostra preparació? Ens resta només una setmana per a enfrentar-nos de nou al gran repte. Córrer durant 42 km i 196 metres... quasi res.

Per a mi, personalment significa molt ja que considere que és la màxima meta a la que aspira un atleta aficionat. Preparar-la es un gran sacrifici, però val la pena de veritat. Les sensacions quan es creua la línea de meta son indescriptibles. Entrar en les pistes del Túria i xafar el tartan blau també era meravellós i de segur ho trobarem a faltar enguany. A canvi xafarem el dur i gelat asfalt de Fòrmula 1. Esperem que el descobriment valga la pena.

Ànim a tots. La maratò s'ha de fer amb molt de respecte però sense por. Amb humiltat i optimisme i sobretot disfrutant d'un moment que de segur serà inolvidable.

Fins prompte.

dimecres, 11 de febrer del 2009

diumenge, 8 de febrer del 2009

I Cursa solidària 2008 - MPS

^

Preparé esta peli de fotos ya hace tiempo, pero hasta hoy, no había tenido la oportunidad de mostrárosla. Las fotos, nos las hizo Bonifacio (Chuches trece), a quien agradecemos su desinteresada colaboración. Es con música, y espero que paséis unos minutos agradables. Ana Cabrera

dissabte, 7 de febrer del 2009

Entrenament a l'Estret de Cardos

A veure. Sòc Vicent Cabrera.

Si algú està interessat en anar el diumenge a l'Estret de Cardos a entrenar, Josep Andrés i jo anem.

Son 16 km. dels quals 8 de baixada fins Lleus i 8 de Pujada. Eixirem de la Placeta Roja al costat de Colorins o Pare Melcior infantil a les 8:30. Està fet en 1:30 o 2:00 hores. Després esmorzem. Qui S'anima?

Passem per Beniallunt, Vinyent, Lleus i l'Estret. De pujada, per la ràpita, vinyent i a casa.

divendres, 6 de febrer del 2009

Cursa San Silvestre 2008.

Us presente una peli de la cursa, espere que us agrade, y disculpeu que la qualitat no siga molt bona, pero enguany és el que tinc. Ja he demanat una càmera per als propers reis amb el fi de oferir-vos millors imatges, que és el que es atletes de Benissa ens mereixem. Té música, per tant, no oblideu conectar els altaveus. Espere que disfruteu uns minuts. Ana Cabrera.

dijous, 5 de febrer del 2009

Plaç d'inscripció del Marató de València

Hola a tots. Tal volta siga massa tard, però us recorde a tos els espartans que penseu fer la Maratò de València d'enguany, que el plaç d'inscripció finalitza el proper dissabte 7 de febrer.

Ànim