dimarts, 30 de setembre del 2008

2:03:59 Nou récord mundial de marató


L'atleta etíop Haile Gebreselassie ha tornat a batir el récod mundial de marató, millorant la pròpia marca que ja tenia en la distància. Al temps de 2h: 04: 26 que ja va fer el passat Marató de Berlín, ha sigut capaç de llevar-li 27 segons a la mateixa ciutat. Ni més ni menys que 2:03:59 !!!!! Més d'un milió de persones van animar a l'atleta en el seu passeig triomfal per la ciutat que ell mateix anomena "la ciutat de la sort".


Es tracta d'una marca estratosfèrica, digna d'un superhome o d'un extraterrestre. Haile coninua sent el millor. I el que és millor, encara no sabem si aquest "home" ja ha arribat al seu sostre, o si pel contrari encara serà capaç de millorar.


Siga com siga, de segur que manté el seu habitual somriure. Ànim Haile!!!

dilluns, 29 de setembre del 2008

Escola d'Atletisme del Club.

Un any més comença l'activitat de l'Escola d'Atletisme de Benissa.

Les classes seran a càrrec del nostre "espartano" i "líder espiritual" Ricardet (també conegut com Leónidas). Cal destacar que aquestes són completament gratuïtes tan per als xiquets, com per al propi mestre, que les fa de manera totalment altruïsta. Les mares i/o pares poden afegir-se a la festa i entrenar també si així ho volen.

Les classes començaran dilluns 6 d'octubre a les 18:15 en el Palau Sant Pere. Les edats a les que van dirigides les classes són per a xiquets de sis anys en avant.

Esperem que la nostra cantera d'atletes vaja sempre cap avant. I des d'aci aprofitem per a donar-li les gràcies a Ricardo pel seu treball i la seua meritòria dedicació.

diumenge, 28 de setembre del 2008

Entrenament a les TermoXara

Hui Diumenge 28 de Setembre, alguns Espartanos hem desafiat a la meteorologia, i encara que al kilometro 2, ha començat a ploure de valent, el nostre jefe LEONIDAS, amb una veu profunda i viril, ha dit "entrenarem més fresquets" i hem continuat amb el primer 21,200 de la Xara d´aquesta temporada.
L´ entreno ha estat molt be, la primera part tranquila relativament, ritmes de 4,50, pero la segon amb uns ritmes quasi competitius, al voltant de 4,15 i algun per baix de 4. En definitiva, el primer entrenament llarg a la Xara, té un temps a batre de 1h39.
La reflexió del nostre cap LEONIDAS no te desperdici "hem fet gana d´esmortzar, anem-hi".

Ens vegem el dissabte a la Xara, la nostra segon terra, i preparem motors per al Baix Montgó.

Ah! No quedeu en ningú per al proper 27 de Decembre, ja que haureu de vindre a Terres Espartanes per a correr la San Silvestre Benissera.


Adeu

dissabte, 27 de setembre del 2008

Cursa popular de La Xara


Hola de nou. El proper dissabte es celebra a La Xara (localitat de grans entrenaments d'alguns dels "espartanos" del club...jejeje), la 8ª Cursa. Com tots els anys ens marca el començament de la temporada de tardor, i el començament dels entrenaments llargs. Es tracta de la ultima cursa "ràpida" (7,1 km) ja que a partir d'ara comencen a aparèixer les mitjes maratons, etc.

Si voleu aprofitar la ocassió, començarà a partir de les 5 els xiquets i de les 18:30 el majorets, Amb eixida en la Plaça del Doctor Serrano (la palmera-escoles). Esperem veure a molts "espartanos" del club.

Recordeu: Inscripcions en somesport. (Feu clic en l'enllaç de la columna dreta)

dimecres, 17 de setembre del 2008

III Carrera per la vida. Xàbia

Penje una informació sobre aquesta cursa benéfica.

"El próximo domingo día 21 se volverá a celebrar en Xàbia la Carrera por la Vida, un evento de participación femenina y organizado por el Club de Tenis l’Ancora, destinado a recaudar dinero para apoyar a las víctimas de cáncer, en concreto a través de la asociación MABS. Esta asociación de ámbito comarcal brinda su ayuda a los familiares y a los enfermos de todas las nacionalidades que sufren esta enfermedad. Como en las anteriores ediciones, los corredores deben intentar conseguir que el máximo de amigos les patrocine para lograr así una mayor recaudación. Con este fin existen unos formularios en el Club l’Ancora. Sin embargo, para los que prefieren un sistema más sencillo, otra opción es aparecer media hora antes de la carrera y pagar la cuota de inscripción. La participación está limitada a féminas, ya que la Race for Life se inició en Gran Bretaña como un evento para apoyar a las mujeres afectadas por cáncer de mama. Aunque sí acuden algunos hombres, pero eso sí, disfrazados como el sexo opuesto.Se trata de un recorrido corto, de sólo 5km, que se puede hacer corriendo o andando. Así que todas aquellas mujeres interesadas en dar un paseo el domingo por la mañana y de paso ayudar a una buena causa, saben que tienen una cita en el Club l’Ancora antes de las 11h. Más información en el teléfono del Club l'Ancora: 96 646 0445 (preguntar por Teresa)"

Des d'ací animem a totes les dones del club (i també a les que no ho són) a participar.

dimarts, 16 de setembre del 2008

La baixada al Portet de Moraira


Hola a tots. Vaig a publicar la crònica que molt amablement m'ha enviat Ana Cabrera:

"Vam eixir des de Teulada un poc més tard de les 8:30, encara que dos Benissers que són molt durs i que tenien molt poc amb aquest entrenament (de només 1 hora) van baixar directament des de Benissa per la carretera nacional. Són així d'originals! El Senyor Lorente i el Senyor Orihuel.


Vam eixir des d la plaça de l'Ajuntament, vam creuar la carretera i cap al camp. He de reconéixer que encara que n'hi havia trams amb molta pendent, el recorregut era per carreteres i camins sense trànsit i amb unes vistes precioses. Amés, la temperatura era ideal.


Un poc després d'un hora, Arribàvem a la platja del Portet de Moraira (algunes vam acurtar un poc) perqué els km ja començaven a molestar. Però al no ser competitiva, no ens van descalificar. I després de la arribada la millor recompensa.Un banyet a la platja, fresquet, que sabia a glòria.

Després, tot un luxe: amb vistes al mar, un bon esmorzar, unes rialles, i esperem que l'any vinent es repetisquen.

Ana."

Moltes gràcies Ana per la teua participació en el blog. També vull agrair a la web del Club Corremundos de Teulada i a M. Ferrer el seu prèstec involuntari de fotos.

dilluns, 8 de setembre del 2008

Les dones d'Esparta...


De vegades corren.

Baixada al Portet de Morarira

El proper diumenge 14 de setembre, amb eixida des de la Plaça de l'Ajuntament de Teulada, es celebrarà la baixada-entrenament-esmorzar al Portet de Moraira. La concentració serà a les 8-8:20 per a eixir a les 8:30.

L'entrenament l'organitzen els nostres amics "Corremundos" de Teulada i ens han convidat a participar formalment. Recordeu que si voleu esmorzar s'haurà de confirmar la vostra presència.

El recorregut és tot costera avall, d'aproximadament una horeta de duració i amb unes vistes molt boniques. Des d'ací vos animem a tots a participar.

dilluns, 1 de setembre del 2008

PRIMER PODIUM DE LA TEMPORADA



Després d´un intens entrenament de muntanya, doblant cada dia la dosis de cervessa.

I ha donat els seus fruits. Una carrera tàctica, correr, correr i correr. Un calor, normal, i unes ganes d´esmorçar, ferem que el nostre Leonidas fera la cursa de la seua vida.

Tercer, si tercer, però l´esforç va ser titànic. El primer de la carrera , un amic, el nostre Bomberet, que recull els fruits del seu entrenament amb el GURU "Paco Sacha", segon, del cametes Carles Escortell, i tercer el nostre Leonidas, que es el primer podium oficial de categories grans del nostre club.

Des de el Club d´Atletisme Benissa li agraim a Ricardo el seu esforç i el impetu, i que s´en pague una.

Eixa copeta la banyarem.