dimarts, 16 de setembre del 2008

La baixada al Portet de Moraira


Hola a tots. Vaig a publicar la crònica que molt amablement m'ha enviat Ana Cabrera:

"Vam eixir des de Teulada un poc més tard de les 8:30, encara que dos Benissers que són molt durs i que tenien molt poc amb aquest entrenament (de només 1 hora) van baixar directament des de Benissa per la carretera nacional. Són així d'originals! El Senyor Lorente i el Senyor Orihuel.


Vam eixir des d la plaça de l'Ajuntament, vam creuar la carretera i cap al camp. He de reconéixer que encara que n'hi havia trams amb molta pendent, el recorregut era per carreteres i camins sense trànsit i amb unes vistes precioses. Amés, la temperatura era ideal.


Un poc després d'un hora, Arribàvem a la platja del Portet de Moraira (algunes vam acurtar un poc) perqué els km ja començaven a molestar. Però al no ser competitiva, no ens van descalificar. I després de la arribada la millor recompensa.Un banyet a la platja, fresquet, que sabia a glòria.

Després, tot un luxe: amb vistes al mar, un bon esmorzar, unes rialles, i esperem que l'any vinent es repetisquen.

Ana."

Moltes gràcies Ana per la teua participació en el blog. També vull agrair a la web del Club Corremundos de Teulada i a M. Ferrer el seu prèstec involuntari de fotos.