dijous, 5 de març del 2015

Carta oberta DIA DEL CORREDOR


Després d'uns dies de reflexió i després d'haver-hi descansat, podem transmetre les impressions que ha tingut la directiva del Club Atletisme Benissa en relació a les activitats desenvolupades en el marc del DIA DEL CORREDOR

El Club Atletisme Benissa va programar el passat dissabte, dia 28 de febrer, una sèrie d'activitats tant esportives com d'oci, dirigides als seus socis i als patrocinadors perquè gaudiren d'un dia de festa, concebut amb l'objectiu d'agrair el suport que demostren al projecte esportiu que el club ha posat en marxa en la temporada 14/15.
El DIA DEL CORREDOR va ser un èxit, tant d'assistència com de resultats, ja que l'únic objectiu era passar-ho bé i ho vam aconseguir de bon tros.

Des de la xarrada-col·loqui del divendres, passant pels 10.000 populars del dissabte de matí, a l'esmorzar de després, sense oblidar-nos de la foto oficial de l'equip i finalitzant amb la sopada amenitzada amb música en directe i l'acabament final de la disco  mòbil.
Totes aquestes activitats no hagueren tingut lloc sense el treball, esforç i dedicació que van demostrar els organitzadors de l'esdeveniment.

En primer lloc, ens agradaria nomenar el nostre entrenador, Pere Escales, que va ser el conductor del primer acte, la xarrada tècnica del divendres, on ens va aclarir dubtes i va xarrar de la seua experiència com a esportista.

El dissabte de matí vam fer un recorregut de 10 km corrent a peu pels passejos de les platges de Calp. En aquest recorregut ens van acompanyar un grup de corredors del I Run Calp, que en tot moment ens van ajudar al correcte desenvolupament de la cursa. Prèviament havíem consensuat el recorregut amb el president del I Run Calp, Luís Tur, a qui des d'ací volem donar ànims en aquests moments difícils després de la defunció de sa mare.

Després vam esmorzar al Restaurant Nou Manolo, al Club de Tenis de Calp, on ens van tractar de meravella, tant les cuineres que ens van preparar uns apetitosos entrepans, passant per les amables cambreres i, per descomptat, el gerent del restaurant, Kiko Mas. Volíem agrair molt especialment al Club de Tenis de Calp i particularment al seu president, Pascal Dominique Lafitte, per deixar-nos utilitzar els seus magnífics vestuaris.

De vesprada ens vam fer la foto oficial a les instal·lacions del nostre patrocinador principal Grupo Ginestar Renault Dacia Honda. Per aquest acte ens van acompanyar Vicent Bolufer de Benissa Digital, Raúl Martínez de Radio Litoral Cadena Ser i Kike Aracil, fotògraf, gràcies als tres per donar cobertura mediàtica a l'acte.

A les 21.30 h, el plat fort del dia, mai millor dit, el sopar al Restaurant Bon Gust La Cultural. Quan buscàrem un restaurant per celebrar els nostres actes no podíem haver triat millor. El servei, l'atenció, l'amabilitat, la qualitat i la quantitat del menjar amb què ens van delectar en aquest restaurant ens diu que l'elecció fou la correcta. Donem les gràcies des d'ací a tots els cambrers i cuiners que tan bé ens tractaren. I per descomptat, a Patricia Díaz, cap de sala i a Pere Santacreu, cap de cuina i gerent del restaurant.

Una vegada vam acabar de sopar, els músics Pere Ortolà, al teclat; Santi Ferrer, trompeta i el dj. Toni Tent ens van impressionar amb una Jam Session que ens va deixar bocabadats. Després, l'equip del Karma i Pro Dance amb Javi Mas al capdavant, ens feren ballar fins a altes hores de la matinada.

Un esdeveniment d'aquestes característiques no és senzill d'organitzar, per això el Club Atletisme Benissa es va reunir amb professionals que, de forma quasi altruista, van aportar el seu temps, esforç i talent perquè aquest dia fóra inoblidable.

-Restaurant Bon Gust La Cultural.
 Restauració i emplaçament.

- Karma i Pro Dance
Il·luminació, so i música.

-Mireia Imatge&Disseny.
Disseny, fotografia i assessorament al blog.

-José Miguel Idígoras.
Vídeo i edició

-Benilab Laboratori Fotogràfic.
Cartell esdeveniment.

A tots ells, els estem molt agraïts pel seu treball, sense ells no haguera estat possible el DIA DEL CORREDOR.
Per finalitzar,  declarem que aquest dia de celebració es va concebre per agrair als socis i als patrocinadors el suport demostrat al nou projecte de club. I que hui amb aquesta carta ratifiquem i sumen l'agraïment de l'èxit del DIA DEL CORREDOR que no és un altre que l'assistència massiva de socis i patrocinadors a tots els actes i que tots junts, ens ho vam passar d'allò més bé.

Us esperem a tots l'any que ve per a celebrar amb nosaltres el DIA DEL CORREDOR amb el Club Atletisme Benissa.