dimarts, 31 de desembre del 2013

Final d'any i canvi de cicle

D'un temps cap ací, ha sigut complicat mantindre una periodicitat a les publicacions d'aquest blog. Sembla que els ja més de cinc anys comencen a passar factura a un servidor, que veu com poc a poc les xarxes socials van assimilant la funció que originalment volia desenvolupar aquest mitjà. Huí és molt més fàcil entrar en el facebook d'aquell amic o company d'entrenament i informar-se quasi en temps real de la marca, les sensacions, i fins i tot veure fotos de la cursa, del podi i també, per qué no, de les cervessetes posteriors.

Així, sembla avorrit haver d'esperar un parell de dies o més, a que l'autor d'aquestes publicacions busque les classificacions, redacte la seua entrada, busque fotos quan n'hi hàgen i les publique en aquest blog. Evidentment molts pocs encara entren / entreu ací i no vos culpe. Jo també he utilitzat facebook per a buscar les fotos que acompanyen moltes de les darreres entrades publicades. I reconec que és molt més còmode i pràctic.

Dit tot açò, crec que ja no té sentit fer publicacions individuals de cada cursa. I no té sentit per aquest motiu: cada any que passa som més corredors integrants del club i n'hi ha més proves, fet que multiplica el treball; un treball innecessari ja que les xarxes socials fan la mateixa funció i sense tant d'esforç. Així que probablement el futur d'aquest mitjà consistirà en fer resums amb periodicitat mensual o trimestral de les diferents proves realitzades.

Aprofite aquesta entrada també per a demanar perdó a tots aquells corredors que en algun moment pensàren que no els hem dedicat l'atenció suficient o que han participat en proves que després no han aparegut. Per descomptat, no ha sigut de manera intencionada, ja que és molt dificil saber de totes les proves, de totes les participacions i molt més si un servidor no ha estat allí.

Des d'ací aprofite per a desitjar a tots els integrants del club, familiars, i amics un molt feliç 2014 ple de salut, amor, treball i competicions.