dimarts, 2 d’octubre del 2012

Mitja Marató de Cheste


El passat dissabte una expedició d’atletes del club ens vàrem desplaçar fins a la localitat valenciana de Cheste per a participar en la seua mitja marató. Era la primera vegada que partipàvem en aquesta prova i la veritat es que les coses van anar molt bé. El circuit constava de tres voltes. Una curta i dos llargues. La volta curta i el començament de les llargues tenien algunes pujades que feien imposible correr a un ritme constant. Amés, el fet de passar tres vegades per aquestos llocs ho complicava més. Les voltes llargues tenien una pujada d’uns 3 km però suau i també una baixada llarga fins al poble, fet que afavoria minimitzar la pèrdua per pujades. Tot i que la cursa no era plana, ens van eixir molt bones marques com podeu veure.

L'organització perfecta. Tots els carrers tallats i una bolsa del corredor que ja voldrien moltes curses. Samarreta tècnica, un paquet de pernil, un de galletes salades, sabó de mans sense aigua, una botella de Reymos, fruita, cocacola, aigua, pernil per a picar i una gran hospitalitat.

També tenim coses a destacar com l’estrena de les noves equipacions, i la més important, la consagració de Juanfran com a Grandíssim corredor. Va fer ni més ni menys que 1er en categoría senior, i quan el van cridar, tots vàren notar que els benisseros estavem allí gràcies als nostres crits d’eufòria. Ací podeu veure unes fotos del dia.









També cal destacar la quarta posició respectiva en Veterans C i Senior dels germans Carañana que és per a estar més que contents, tot i no pujar al podi. Jose Maria va tindre problemes en una ungla del peu i no va poder estar més avant, i Víctor i Jose van fer marca personal.

Enhorabona a tots, en especial a Juanfran. A Jose Maria li donem ànims i li desitjem una rápida recuperació.

11---CUELLO SANTACREU JUAN FRANCISCO-----1:19:34----SENIOR M--------03:46
21---CARAÑANA MOLLA RICARDO-----------------1:22:30----VETERANO C----03:55
25---CARAÑANA MOLLA JAIME---------------------1:23:25----SENIOR M--------03:57
51---ORIHUEL SENDRA JOSE MARIA---------------1:26:41----VETERANO B----04:07
214--RIPOLL MARQUEZ VICTOR--------------------1:37:35----SENIOR M-------04:38
215--GINER MAS JOSE-------------------------------1:37:36----VETERANO B---04:38