diumenge, 27 de novembre del 2011

Mitja Marató de Benidorm 2011

De nou, i poc després de la Mitja de Gandia, uns quants atletes del nostre club van participar en la mitja de Benidorm, alguns d'ells repetint. Sentim no poder publicar fotos d'aquest esdeveniment. Aprofitem per a donar-los l'enhorabona a tots i fins la propera cursa.

Mitja Marató de Gandia 2011

El diumenge va amanéixer amb el cel núvol i amb seriosa amenaça de pluja. A la Safor, és molt normal, tant o més que a La Marina, que si passa un núvol descarregue pluja. Però aquesta vegada el cel es va comportar i va deixar que es produira l'habitual espectacle atlètic que es celebra a la capital de La Safor a la meitat de novembre i que tant agrada als atletes del nostre club. Prova d'açó és la important quantitat d'atletes que figuren a la classificació com a inscrits en el club d'atletisme de Benissa. I dic açó, perquè sabem que van còrrer més atletes de Benissa, encara que no figuren com a pertanyents al nostre club. Tant es així, que vàrem ser el sext equip amb més participació de la cursa, i açó és un gran motiu d'orgull per a tots, ja que actualment som un dels clubs més nombrosos de la zona.

En quant a la cursa, com ja és habitual, una gran participació (1911 atletes arribats a meta), un gran ambient amb música i molts aplaudiments en molts punts del recorregut, un circuit molt consolidat, una excelent organització, molts regals, etc. Tot son bones paraules per aquesta cursa que per a molts de nosaltres ja és, més que una obligació, una necessitat.

Com hem dit abans, la pluja ens va respetar i el vent no va molestar massa, a diferència d'alguna edició anterior. Inclús el fet de còrrer amb el cel nuvolat ens va ajudar a no patir més calor del necessari tot i que vam suar moltíssim per la gran humitat ambiental.

Només queda agrair la participació a tots els atletes del club, per fer gran aquest esport i per buscar la superació cursa rere cursa. A continuació podeu veure la classificació (dels inscrits com a C.A Benissa) i les fotos de meta (si no vos tapava ningú, perquè en algun cas si que ha sigut així). Esperem que us agraden.

469-----CRESPO SANTACREU, MIGUEL------1.35.58--4,33----VETERANO B MASC---100
484-----REVELLES TUR, MIGUEL-------------1.36.18--4,34----SENIOR MASCULIN----189
552-----CARRIO CARDONA, J. JOSE---------1.37.55--4,38----VETERANO B MASC---115
710-----GINER MAS, JOSE --------------------1.40.31--4,46----VETERANO B MASC---149
935-----ESCALES GARCIA, PERE-------------1.44.23---4,57---SENIOR MASCULIN-----343

Fotos de la Botamarges

Per cortesia de Jaume Ivars, podem publicar les fotos de meta dels atletes que van participar. Hem intentat augmentar la ressolució per tal de que es vegen més grans, però han eixit un poc pixelizades. Esperem que vos agraden.

Enhorabona als participants, perquè eren ni més ni menys que 60 km de muntanya.

dimarts, 1 de novembre del 2011

III las 10 Millas más bonitas de la Costa Blanca

El passat diumenge, la localitat d'Alfaç del Pí va viure una gran festa del atletisme amb la celebració de dos curses paral.leles de nom molt cridaner. Les "10 y 5 millas más bonitas de la Costa Blanca". La de les cinc milles era novetat enguany i va tindre un poc menys de participació que la de les 10 milles. Aquesta és la que per ser ja la 3ª edició va congregar a 413 participants entre els quals podem trobar a un grup considerable d'atletes del club. La cursa segons m'han comentat és molt bonica i té trams molt corredors de baixada, i alguns trams més durs de pujada. I les vistes sòn espectaculars. Tal volta per això, casi val més prenir-se-la amb calma i gaudir del paisatge. Per a veure fotos de l'event, recordeu que en http://calygat.blogspot.com/ podreu trobar-ne moltíssimes. A continuació us deixe amb la classificació dels nostres atletes i algunes fotos.

389----1:37:07-----CABRERA CABRERA , VICENTE

Enhorabona a tots els participants i en especial a Ricardo, que va pujar novament al podi, fent la segona posició en Veterans B.