dimarts, 1 de novembre del 2011

III las 10 Millas más bonitas de la Costa Blanca

El passat diumenge, la localitat d'Alfaç del Pí va viure una gran festa del atletisme amb la celebració de dos curses paral.leles de nom molt cridaner. Les "10 y 5 millas más bonitas de la Costa Blanca". La de les cinc milles era novetat enguany i va tindre un poc menys de participació que la de les 10 milles. Aquesta és la que per ser ja la 3ª edició va congregar a 413 participants entre els quals podem trobar a un grup considerable d'atletes del club. La cursa segons m'han comentat és molt bonica i té trams molt corredors de baixada, i alguns trams més durs de pujada. I les vistes sòn espectaculars. Tal volta per això, casi val més prenir-se-la amb calma i gaudir del paisatge. Per a veure fotos de l'event, recordeu que en http://calygat.blogspot.com/ podreu trobar-ne moltíssimes. A continuació us deixe amb la classificació dels nostres atletes i algunes fotos.

389----1:37:07-----CABRERA CABRERA , VICENTE

Enhorabona a tots els participants i en especial a Ricardo, que va pujar novament al podi, fent la segona posició en Veterans B.