dimarts, 30 d’agost del 2011

Cursa Penya LA Bufa 2011

Aquesta vegada, no podem publicar informació sobre aquesta cursa. No hem trobat classificacions ni fotos a internet. D'altra banda, com tampoc vaig participar, no se quins atletes del club van còrrer, però de segur que van ser un grapat i ho van fer més que bé.


Us deixe un enllaç del club Llebeig, on podreu trobar algo d'informació.

http://www.atletismellebeig.com/es_todanoticia.php?ref=NOT0000147

Fins prompte.


dilluns, 29 d’agost del 2011

XVIII Cross Popular de Les Rotes 2011

En el Cross Popular de Les Rotes d'enguany, tres atletes del club van participar. Tot i que pel matí també es va celebrar la Cursa de La Penya La Bufa de Xàbia, que normalment atrau a molts atletes del nostre club, també trobem participació en aquesta bonica cursa. Ací estan els seus temps i les seues fotos.

.

28----ORTEGA NAVARRO, RICARDO---------------0:26:59
60----TUR CABRERA, JOSE RAMON----------------0:28:54
236---CABRERA BAÑULS, MARIA ANGELES--------0:37:32


dimarts, 23 d’agost del 2011

Gran Fons Internacional de Siete Aguas 2011

El dissabte passat es va celebrar una nova edició del Gran Fons Internacional de Siete Aguas. Una de les curses més importants del calendari autonòmic i també una de les curses més dures del circuit atlètic a la nostra comunitat. Un total de 1462 corredors aconseguiren arribar a meta després del gran esforç. Entre ells n’hi havia dos corredors del nostre club. Ací estan els seus resultats.

597 ----CARRIO CARDONA, JUAN JOSE---------1.16.30-------5,03/km
993 ----GINER MAS, JOSE-------------------------1.24.21-------5,34/km

Enhorabona als dos pels postres magnífics temps, ja que tenint en compte el desnivell del recorregut sòn uns grans temps.

Platja de Piles 2011

També dissabte es va celebrar la cursa de la Platja de Piles on van participar un total de 715 atletes entre els quals podiem trobar a Ricardo Carañana que en aquesta ocasió no va pujar al podi de veterans B tot i fer una gran cursa.

27------0:29:49----------CARAÑANA MOLLA, RICARDO

Ànim que segur que a la propera cursa ho tornes a aconseguir.





dilluns, 8 d’agost del 2011

Cursa de Favara 2011


El dissabte pasat, amb unes altíssimes temperatures i amb un alt nivell d'humitat es va celebrar una nova edició de la cursa de Favara. Ja fa uns anys que alguns atletes de la població acudim i tot i que creuant meta pensem allò de ''no torne ací mai més'', al moment ho oblidem i repetim any rere any. Es tracta d'una carrera de 8,3 kilòmetres amb pujades i baixades lleugeres que la fan algo trencacames, encara que és prou ràpida. L'autèntic problema de la cursa és la temperatura i la humitat, ja que si fa un dia com el que va fer el dissabte, un corre el perill de creuar meta a quatre potes.
Tot i això, uns poquets valents vàrem acudir fent un digne paper en la cursa on van creuar la meta 619 corredors. Ací teniu les classificacions i algunes fotos.


Posició 11------Ricardo Carañana Mollà-----31:45
Posició 21------Jaume Carañana Mollà------32:24
Posició 43------Jose maria Orihuel Sendra---33:42





Menció especial per a Ricardo que va pujar al podi com a primer classificat de la categoria de Veterans B. Enhorabona.




I en Juvenils, cal destacar l'impressionant actuació de la nostra jove promesa ''Quico'' que va fer una meritòria 2ª posició després d'un emocionant final on va estar a punt de guanyar sobre la mateixa línia de meta. Enhorabona.




Per últim ací estem amb el nostre amic i entrenador Paco Ivars I amb l'incombustible Emili Pérez que també arreplegà copa una vegada més.