dilluns, 8 d’agost del 2011

Cursa de Favara 2011


El dissabte pasat, amb unes altíssimes temperatures i amb un alt nivell d'humitat es va celebrar una nova edició de la cursa de Favara. Ja fa uns anys que alguns atletes de la població acudim i tot i que creuant meta pensem allò de ''no torne ací mai més'', al moment ho oblidem i repetim any rere any. Es tracta d'una carrera de 8,3 kilòmetres amb pujades i baixades lleugeres que la fan algo trencacames, encara que és prou ràpida. L'autèntic problema de la cursa és la temperatura i la humitat, ja que si fa un dia com el que va fer el dissabte, un corre el perill de creuar meta a quatre potes.
Tot i això, uns poquets valents vàrem acudir fent un digne paper en la cursa on van creuar la meta 619 corredors. Ací teniu les classificacions i algunes fotos.


Posició 11------Ricardo Carañana Mollà-----31:45
Posició 21------Jaume Carañana Mollà------32:24
Posició 43------Jose maria Orihuel Sendra---33:42





Menció especial per a Ricardo que va pujar al podi com a primer classificat de la categoria de Veterans B. Enhorabona.




I en Juvenils, cal destacar l'impressionant actuació de la nostra jove promesa ''Quico'' que va fer una meritòria 2ª posició després d'un emocionant final on va estar a punt de guanyar sobre la mateixa línia de meta. Enhorabona.




Per últim ací estem amb el nostre amic i entrenador Paco Ivars I amb l'incombustible Emili Pérez que també arreplegà copa una vegada més.