diumenge, 3 de juliol del 2011

XX Volta a Peu a Miramar

El primer dissabte de Juliol, en plena celebració de les festes de Moros i Cristians de Benissa, alguns dels atletes del club vàren decidir participar en la ja 20ª edició d'aquesta cursa de 9200 metres. Però el que no pensàven és que els 28º de temperatura de Benissa per la vesprada es convertirien en 35º en Miramar amb molta humitat. En semblants condicions, podeu imaginar com de dura es va fer la prova. Malgrat que el recorregut no era massa dur, sí que n'hi havia alguna pujadeta, però res comparable a les recents curses del circuit de la Marina.

En definitiva, es tracta d'una prova prou bonica, entretinguda e inclús corredora si no fora per les dures condicions de l'època estival en la que es celebra. Així i tot, van ser 627 corredors els que van finaltzar la cursa.

Com a noticia, cal destacar la pujada al podi de Ricardo Carañana, que va quedar segon a la categoria de Veterans A. Lamentem no disposar de fotos de l'esdeveniment.

A continuació publiquem la classificació dels atletes del club.

16----35:31----CARAÑANA MOLLA, RICARDO
29----36:41----CARAÑANA MOLLÁ, JAIME
79----39:09---ORTEGA NAVARROTE, RICARDO
160---42:10----SANTACREU IVARS, MIGUEL
415---48:54----IVARS PELLICER, MANOLETE
417---48:57----BALLESTER ESTALRICH, RAFAEL

Enhorabona a tots i fins la propera cursa.