diumenge, 2 de gener del 2011

San Silvestre de Benissa 2010

El passat dijous en Benissa vàrem celebrar la 9ª edició d'aquesta cursa tan particular. Es tracta d'una prova de distància curta, totalment urbana i amb un molt bon ambient gràcies tant a la gent que ve a disputar-la com a la gent que corre per a disfrutar i passar-s'ho bé, lluint divertides disfresses. Enguany hem registrat un lleuger creixement del cens amb uns 250 corredors que es van repartir pel traçat de 4,2 kilòmetres de que enguany constava la cursa.
Enguany la cursa sembla que va ser més ràpida encara, ja que en eixir costera cap avall, pareix que la gent va tindre menys por a patir. Tot i que el recorregut no és per a fer grans marques, amb moltes pujades i baixades, el guanyador de la prova, Vicent Mas va fer 13:18 ni més ni menys que a ritme de 3:10 el kilòmetre. Ací el podem veure entrant a meta

Categoria Senior Femení: Raquel Ronda

Categoria Senior: Un jove atleta local, Raul Cabrera i Christian David Sánchez.

També va haver premi a la millor disfressa. Com podeu veure aquestos xicots s'ho van guanyar no només per la disfressa sino per la gran interpretació durant tota la prova.

I també la millor disfressa local:

Esperem que us haja agradat la prova i que l'any vinent torneu a participar en la que ja serà la 10ª edició. Moltes gràcies a tots els organitzadors, policia local, protecció civil, creu roja, patrocinadors i en especial a tots els que feu possible que aquestes curses es puguen celebrar: els corredors.

També volem agrair a Somesport la cesió d'aquestes fotografies. Esperem que us agraden.
Enhorabona a tos i fins la cursa de l'estiu.