dilluns, 20 de setembre del 2010

Cursa de Beniarbeig 2010

El passat disabte es va celebrar una nova edició de la cursa de Beniarbeig. Enguany, les proves infantils van tindre una gran participació per part dels xiquets del nostre club i vam aconseguir diversos premis. A continuació detallem els resultats dels participants i en groc els atletes que van aconseguir fer pòdium.

Categoria Barrufet:

2ª pos......Izan Crespo Esquerdo

Categoria Pre Benjamí:

1ª pos......Nadia Crespo esquerdo (Femení)
11ª pos......Pere Carañana Roselló (Masculí)

Categoria Benjamí:

1ª pos......Xavi Lopez Sebastian (Masculí)

1ª pos.....Ines Ibañez Sala.................6:42..........ritme de 4:11/km

En quant a la cursa absoluta, comentar que el circuit d'enguany ha variat respecte dels anys anteriors, suavitzant les pujades i contribuint en fer un recorregut molt més ràpid. Van ser 7,2 kilòmetres per dues voltes desiguals, on la segon volta era un poc més curta. Va haver una gran participació dels atletes d'èlit de la nostra comarca, com per exeple els dols ultims guanyadors del nostre circuit a Peu a La Marina i molts altres d'un grandíssim nivell.

A les 7:00 es va donar la eixida després d'un emotiu minut de silenci en record de l'Atleta del C.A de Pedreguer Carlos Escortell. Aprofitem per a donar ànims a tots els seus amics, companys i familiars. Poc a pos varen anar arribant corredors fins un total de 436 corredors. Un total de nou atletes de Benissa van participar amb uns temps molt interessants.

278..Miguel Àngel Serra Tent................36:35.............5:01/km

A continuació presentem unes quantes fotos de l'arribada prestades del blog de Claudia. Recordeu que podreu trobar-ne fotos en http://calygat.blogspot.com/

Enhorabona a tots els participants i fins la setmana vinent a La Xara.