dilluns, 9 d’agost del 2010

Cursa de Favara 2010

El passat dissabte es va celebrar la nova edició de la cursa de Favara. Va ser un dia prou calorós i ventós, cosa que va endurir la prova prou més del que s'esperava. El recorregut té unes quantes pujades i baixades, no massa llargues però que fan que la cursa siga prou exigent i si a tot aixó afegim que més d'un va eixir massa ràpid (entre ells un servidor), ja tenim la justificació a les cares que fem en les fotos. A la fi una bona carrera per a tots encara que amb molt de patiment.


Ací estan les clasificacions:
28......Ricardo Carañana Mollá....................30:55....ritme de 3:42/km
30......Jose María Orihuel Sendra...............31:14.....ritme de 3:45/km
38......Jaume Carañana Mollá......................31:49....ritme de 3:49/km
97......Toni Lorente Ricart............................34:12....ritme de 4:06/km

Més tard, ens vàrem reunir uns quants atletes a sopar i a comentar les vicisituds de la cursa i del mòn de l'atletisme. Amb nosaltres, els nostres bons amics Dionisio Cheli, Paco Ivars (El Gurú), Emili Pèrez, Vicent Llopis Cheli i Jordi Jorro. Ací podeu veure unes quantes fotos. Les copes sòn de Emili Pérez que va ser segon de veterans B i de Vicent Llopis que va ser tercer de veterans B i de Paco Ivars que va ser tercer de veterans C. Enhorabona als tres.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola a tots i a totes els que formeu part del club d'atletisme de Benissa i d'altres clubs de la Comarca.
Per mi és un orgull poder veure com un esport que ha estat sempre oblidat a Benissa i voltants, té desde fà ja anys cada vegada mes adeptes i s'organitzen cursen fà uns anys impenssables per aquestos pobles.

M'esborrone al veure a Paco "Sacha", a Vicent "Cheli", a Frank Beneyto... son tants records els que em venen al cap que m'afloreixen els sentiments.

Veïent tot el que hi ha muntat ara en el tema de curses, la gent que participa, la que entrena, que Benissa tinga club d'atletisme,que Benissa tinga una pista d'atletisme... pense que hem naixcut 25 anys abans del que ens tocava.

Tans sols agrair-vos la tasca que esteu fent en pro de l'esport i animar-vos a que continueu eixina.
Salutacions i a gaudir-ho.

Víctor Martínez Ivars.

Jaime ha dit...

Gràcies, Víctor. També a nosaltres ens agrada veure que tot el que fem arriba i agrada a la gent de la zona. El còrrer és per a molts de nosaltres un estil de vida i com pots veure, cada vegada amb més adeptes. Aprofite per a animar a la gent que corre a que no ho abandone, i a la gent que no ho fa, a que prove, que de segur que els agrada.

Fins prompte.