dilluns, 14 de juny del 2010

Cursa d'Ondara 2010

El dissabte, el poble d'Ondara va celebrar una nova edició de la seua cursa popular dins del circuit. Es tracta d'una cursa molt corredora, amb una eixida plana amb tendència a baixar, amb xicotets cancis de pendent i amb una pujada forta de 300 metres al voltant del km 5. La tornada també és prou plana, fet que fa que eixquen prou bones marques a tots aquells que no se'n passen de ritme abans i durant la pujada.

En quant a les condicions atmosfèriques, feia calor, encara que bufava prou aire que refrescava l'ambient encara que de vegades era molest sobretot quan bufava en contra. A la fí, la tan anunciada pluja no va fer acte de preseència i ens va permetre disfrutar d'aquesta bonica prova.

Els nostres atletes de nou tornen a fer una gran participació (23) i una gran puntuació per equips: 10787 punts, que fins ara es la nostra segon màxima puntuació obtinguda enguany (per darrere de la que vàrem fer en Pedreguer). Ací estan les classificacions:

957 BAYDAL PASTOR, ANA --------------------------0:55:05 -------05:42

Només ens queda una prova del circuit i damunt correrem a casa. Esperem tornar a fer una gran puntuació que ens permeta millorar la classificació per equips. Ànim a tots i no deixeu d'entrenar.