diumenge, 21 de febrer del 2010

30ª Marató de València 2010

Amb les cames molt estropejades, comence a escriure la crònica de la marató de València. En primer lloc, he de dir que l'edició d'enguany m'ha agradat molt més que la de l'any passat. El recorregut des del meu punt de vista, compartit per alguns corredors, ha segut molt més ameno, més ràpid i fins i tot per als espectadors també més agradable. Quasi sense moure's del seu lloc, els familiars i amics dels corredors han pogut veure l'eixida, el pas pel kil'ometre 11, el 30 i l'arribada a meta.

En quant a la participació, s'ha batut el rècord amb més de 3100 corredors arribats a meta. I no és l'unic rècord que s'ha batut, ja que el kenià David Njagi ha batut el rècord del circuit, convertint-se en el segon maratonià més ràpid que ha corregut mai en territori espanyol. Per a comprobar la forta competència que n'hi havia en les posicions capdavanters, cal dir que el segon, tercer i quart classificat també han millorat l'anterior marca del circuit (2:11:29).

Cal dir també que les condicions climatològiques ha segut les ideals. Frescoreta (8º), combinada amb una lleugera brisa que no arribava a frenar-nos, i unes xicotetes arruixades que no han arribat a molestar, sino més bé, tot el contrari. Tal volta per tot aixó el club d'atletisme Benissa ha signat una de les més brillants participacions amb diverses marques personals. Ací estan les clasificacions:

103.... Ricardo Carañana Mollá...............2:52:15........ritme de 4:05
243.... Jaume Carañana Mollá.................2:59:07.......ritme de 4:15
1085..Josep Germà Ripoll Fuertes............3:27:44.......ritme de 4:55
1810..Salvador Mas i Estela....................3:44:20.......ritme de 5:19
1812..Manuel Ivars Pellicer....................3:44:20.......ritme de 5:19
1813..José Giner Más............................3:44:21.......ritme de 5:19
2106..Joan Gabriel Ripoll Fuertes.............3:54:03......ritme de 5:33

Enhorabona a tots els participants i a tots els que heu aconseguit batre les vostres marques personals.

Pròximament fotos.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona benissencs i enhorabona als Carañana (ricardo va deixar la bici xq li llevava massa temps i una decada després baixa de les 3h en valencia, si li ho arriben a dir en aquell entonces. . .), la veritat que hi han unes marques molt però que molt bones per a esportistes "populars", quin nivell!!!

ens veiem en alguna de la marina!
pere escales, un benissenc desde sta.pola

Jaime ha dit...

Pere, gràcies per les teues paraules. Esperem veure't corrent a tope en les curses de La Marina.

Ara a entrenar que hem de puntuar per a la cassificació per equips.

Fins prompte.

Anònim ha dit...

si si, enguany faré l'inscripció al circuit per a poder aportar punts en les curses que puga fer. l'any passat no ho sabia i al apuntar-me a proves soltes no vaig poder contribuir.

ens vegem en xabia, la meva intenció es anar i tornar en bici, si algú s'apunta. . .

Anònim ha dit...

Enorabuena a estos campeones de nuestro club, un abrazo a todos vosotros. Ganar una maratón, si te dedicas al atletismo tiene mérito, pero si participas año, tras año, y haces un buen tiempo en la prueba, hasta incluso si te superas, y no eres profesional, el mérito es todavía mayor.( Estos entrenos después de la jornada de trabajo, o entrenos con linterna, o estas series, o las tiradas largas, el Domingo por la mañana, que podría dormir un poco más....)

SOYS MUY GRANDES, POR VUESTRA COSTANCIA, POR VUESTRO ESFUERZO, Y LO MÁS IMPORTANTE, ES QUE SIEMPRE LO HACEIS CON LA ALEGRÍA POR DELANTE.

UN SALUDO


ANA CABRERA