dimarts, 29 de setembre del 2009

Marató de València 2010

Ja es coneix el nou recorregut d'enguany. Després del desastre organitzatiu que va suposar situar eixida i meta en el port, l'organització rectifica ideant un recorregut amb eixida i meta al Passeig de l'Albereda. A mi personalment m'agrada molt més, tot i que encara no se si participaré.

Ací està la imatge.

dilluns, 28 de setembre del 2009

Fotos de La Xara

Ací teniu unes quantes fotos dels nostres atletes a ple rendiment. Esperem que us agraden. Moltes gràcies a la web de calygat pel seu treball. Fins prompte.

diumenge, 27 de setembre del 2009

Cursa de La Xara 2009

Hui som puntuals gràcies als amics de Somesport, que han sigut molt ràpids en penjar les classificacions.

La cursa va estar molt bé, ja que el temps amenaçava pluja però a la fí ens va permetre còrrer sense remullar-nos. L'aire no va ser gens molest i per tant, a la gran majoria ens van eixir molt bones marques. El recorregut era molt semblant al d'anys anteriors, encara que va haver algun xicotet canvi no massa significatiu. En definitiva, un dia molt agradable per a còrrer amb un ambient molt bo, amb l'animació a la plaça i en alguns punts de la cursa.

Un total de 474 atletes van arribar a meta en la cursa absoluta, a banda de la gran quantitat de xiquets que van participar en eles curses menors.

pos 464. Antonio Arlandis Martí...........45:45....ritme de 6:11/km

L'enhorabona a tots i fins la propera cita.

dijous, 24 de setembre del 2009

Cursa de Beniarbeig

Sabem que Jose Maria Orihuel va fer 9é i Ricardo Carañana 14é de la classificació. En quant als temps fets pels atletes, els podem veure a les fotos, prestades una vegada més de la web de calygat.

Lamentem no anomenar la posició de la resta d'atletes ja que enguany l'organització no ha pogut contractar el servici de publicació de la classificació. Esperem que els pròxims anys l'economia millore i que els clubs puguen organitzar les curses tal i com voldrien. Aprofitem per a donar tot el nostre recolzament al amics del Club de Beniarbeig.

Recordem que dissabte n'hi ha una altra prova que als atletes de Benissa sempre ens agrada còrrer. La Xara 2009. Animem a tots els que no heu participat mai a que ho feu enguany. Allí ens veurem si no plou... molt. Al cap i a la fí, l'aigua és bona per a la salut.

Fins dissabte.

dimarts, 22 de setembre del 2009

Más fotos Bajada a Moraira 20.09.2009

Bajada al Portet

Nuestros vecinos de Teulada-Moraira del Club Corremundos, el pasado Domingo día 20.09.2009 organizaron un año más, la bajada no competitiva a Moraira, con destino el Portet de esta mencionada población. Este evento, como es habitual tiene chapuzón en la playa incluido, que dadas las temperaturas, en esta ocasión no fueron muchos los corredores que se atrevieron, solamente los más atrevidos. A continuación, como siempre, almorzamos a pie de playa, disfrutando de un agradable entorno y ambiente. Aunque el día no fue el que pudo ser, la temperatura era agradable.

Especial enorabuena, a una amiga benisera que encontramos allí, Ana Baydal, y a su compañera María Isabel, que se están iniciando en esto del correr, para que se animen a participar en nuevos eventos.

Gracias a los organizadores, y a los asistentes.

dijous, 17 de setembre del 2009

Sugerències per a les properes setmanes.

Huí vull proposar-vos dues curses per a les properes setmanes.

En primer lloc, el dissabte 19, es celebrarà la Cursa de Beniarbeig: 9 kilòmetres amb un perfil trencacames, ideal per anar agafant ritme invernal. Inscripcions en www.noupindaro.com

I la propera setmana, el dissabte 26 es celebrarà la Cursa de La Xara: 7 kilòmetres amb un perfil prou més pla, ideal per a rentabilitzar la punteta de velocitat adquirida durant l'estiu. Inscripcions en www.somesport.com

Esperem veure a molts espartans del nostre club. Fins prompte.