dijous, 24 de setembre del 2009

Cursa de Beniarbeig

Sabem que Jose Maria Orihuel va fer 9é i Ricardo Carañana 14é de la classificació. En quant als temps fets pels atletes, els podem veure a les fotos, prestades una vegada més de la web de calygat.

Lamentem no anomenar la posició de la resta d'atletes ja que enguany l'organització no ha pogut contractar el servici de publicació de la classificació. Esperem que els pròxims anys l'economia millore i que els clubs puguen organitzar les curses tal i com voldrien. Aprofitem per a donar tot el nostre recolzament al amics del Club de Beniarbeig.

Recordem que dissabte n'hi ha una altra prova que als atletes de Benissa sempre ens agrada còrrer. La Xara 2009. Animem a tots els que no heu participat mai a que ho feu enguany. Allí ens veurem si no plou... molt. Al cap i a la fí, l'aigua és bona per a la salut.