diumenge, 30 d’agost del 2009

Cursa Penya La Bufa de Xàbia 2009

Un any més, diferents atletes del nostre club han participat en aquesta prova clàsica de 4.500 metres.

La d'enguany ens depara dos alegries. D'una banda, el podi en veterans A de Ricardo, tercer classificat de la categoria; i d'altra, el podi de Jaume Martínez Ginestar, segon classificat de categoria juvenil i a qui esperem veure en properes curses fent-ho igual de bé.

Foto cortesia d'Emili.

Un total de 290 atletes han participat en la cursa. La eixida està en la cala blanca i la meta al port. Durant el recorregut, es passa per tot l'arenal i això fa que els atletes disfruten del meravellós paisatge Xabienc. A banda, 4,5 km és una distància prou curteta que anima als neòfits a participar, i als veterans agrada per la seua rapidesa, ja que és pràcticament plana i cara avall.

Ací teniu la clasificació dels atletes de Benissa.

10.....Jose Maria Orihuel Sendra.........................15:44
18.....Ricardo Carañana Mollá............................ 16:25
34.....Toni Lorente Ricart................................. 17:19
61.....Gustavo Ginestar Ivars............................ 18:31
85.....Jaume Martínez Ginestar.......................... 19:37
116....Josep Germà Ripoll Fuertes....................... 20:39
138....Jordi Ivars Giner................................... 21:13
139...Manuel Ivars Pellicer............................... 21:20

Enhorabona a tots i fins prompte.

dilluns, 17 d’agost del 2009

Gran Fons Internacional de Siete Aguas 2009

Ahir, diumenge 16 d'agost es va celebrar la 3oª edició de una de les curses més carismàtiques de tot el calendari de l'atletisme popular de la nostra comunitat. Tot i que no es tracta de una cursa a l'us (en el sentit de que no pots fer-te una idea de quin ritme és el més apropiat perquè mai encertes) té el seu encant i fa que any rere any alguns masoques com un servidor, tornem allí sabent que anem a patir com a "serdos". I encara sabent-ho, repetim. Amb la d'enguany, ja sòn 8 les edicions disputades per mi i espere que no haja sigut l'última.

La d'enguany ha sigut ana cursa un tant estranya per dues qüestions. D'una banda ha sigut el primer any en que la inscripció es pagava (3€) i d'altra, ha caigut en diumenge. Sembla que estes dues condicions han fet que la participació haja sigut prou menor que en edicions anteriors. 1532 atletes vàren arribar a meta.

La participació d'atletes del nostre club també s'ha vist reduida perquè alguns estàven de viatge i perque altres es prenen l'estiu amb més calma per a poder entrenar a l'hivern amb energies renovades.

En quant a l'oratge, el dia va ser prou més caloròs que en edicions anteriors i l'aire bufava lleugerament en contra entre els kilòmetres 9 i 11.

Ací està la clasificació dels nostres atletes.

pos 213....Jaume Carañana Mollá..............1:08:33
pos 891....Jaume Ivars Bertomeu..............1:20:03
pos 1241..Antonio Arlandis Martí..............1:29:21

l'enhorabona a tots i ara a recuperar.

dilluns, 10 d’agost del 2009

Cursa de Favara. Clasificacions.

El passat dissabte es va celebrar la Cursa de Favara. Cinc atletes del club vam participar amb resultats prou notables. Sembla que els entrenaments en velocitat per a la milla ens han donat un poquet de força per a estes curses estiuenques.

El recorregut era amb pujades i baixades relativament suaus, encara que un poc trencacames. El temps es va comportar en nuvolarse però, encara que bufava l'airet, la sensació de calor també fou prou important. Un total de 594 atletes van completar la prova. Ací estan els resultats de la cursa.

Pos. 14...... (4t. veterà A) ...... Jose Maria Orihuel.............31:15
Pos. 18...... (7é. veterà A) ......Ricardo Carañana...............31:42
Pos. 38...... (13é senior) ........Jaume Carañana.................33:01
Pos. 68...... (23é senior) .........Toni Lorente....................34:08
Pos. 154.... (34é senior) .........Gustavo Ginestar................36:50

D'altra banda, un poc més tard, vam tindre el plaer de sopar amb els nostres amics Dioni, Paco, Emili, Jordi i Vicent i vam poder parlar de diverses questions atlètiques mentre recuperavem forces.

Una imatge de conjunt

Ricardo fent uns exercicis de propiocepció i equilibri baix l'atenta mirada del seu entrenador.

divendres, 7 d’agost del 2009

Entrenament de la Granadella.

Com ja és habitual per aquestes dates estiuenques, els nostres amics del Club d'Atletisme Llebeig, organitzen l'entrenament que va des del port de Xàbia fins a la Cala Granadella. Així, el passat diumenge, una destacada representació del nostre club va acudir, fent gala del seu bon humor i disfrutant d'un bon ambient. Ací teniu una foto prestada de la seua pàgina web. Si voleu veure més, no dubteu en visitar-la. (A la columna de la dreta n'hi ha un enllaç)



D'altra banda, demà uns quants atletes del club participarem en els 8.500 metres de Favara. Ja n'hi ha ganetes de tornar a competir. Molt prompte, la crònica.

Seguirem imformant.