dilluns, 17 d’agost del 2009

Gran Fons Internacional de Siete Aguas 2009

Ahir, diumenge 16 d'agost es va celebrar la 3oª edició de una de les curses més carismàtiques de tot el calendari de l'atletisme popular de la nostra comunitat. Tot i que no es tracta de una cursa a l'us (en el sentit de que no pots fer-te una idea de quin ritme és el més apropiat perquè mai encertes) té el seu encant i fa que any rere any alguns masoques com un servidor, tornem allí sabent que anem a patir com a "serdos". I encara sabent-ho, repetim. Amb la d'enguany, ja sòn 8 les edicions disputades per mi i espere que no haja sigut l'última.

La d'enguany ha sigut ana cursa un tant estranya per dues qüestions. D'una banda ha sigut el primer any en que la inscripció es pagava (3€) i d'altra, ha caigut en diumenge. Sembla que estes dues condicions han fet que la participació haja sigut prou menor que en edicions anteriors. 1532 atletes vàren arribar a meta.

La participació d'atletes del nostre club també s'ha vist reduida perquè alguns estàven de viatge i perque altres es prenen l'estiu amb més calma per a poder entrenar a l'hivern amb energies renovades.

En quant a l'oratge, el dia va ser prou més caloròs que en edicions anteriors i l'aire bufava lleugerament en contra entre els kilòmetres 9 i 11.

Ací està la clasificació dels nostres atletes.

pos 213....Jaume Carañana Mollá..............1:08:33
pos 891....Jaume Ivars Bertomeu..............1:20:03
pos 1241..Antonio Arlandis Martí..............1:29:21

l'enhorabona a tots i ara a recuperar.