diumenge, 31 de maig del 2009

Gata 2009. Atletisme i sopar...

Ahir es va celebrar la cursa de Gata 2009. El recorregut transcorria pels mateixos llocs que l'any passat encara que enguany la primera volta va ser un poc més curta i suau. Va fer calor i va participar molta gent. A falta de conéixer les dades oficials, si que podem asegurar que prop de mil atletes van competir en esta bonica prova.


D'altra banda, per la nit, vàrem tindre l'honor de sopar amb uns grans atletes de Gata, Ondara i Dénia i de pas, presentar el nou disseny de la samarreta de la nostra cursa. Ací teniu els interessants documents fotogràfics.


Demà penjarem les clasificacions de la cursa.

Benissa 2009. Avanç informatiu

Resten només tres setmanes per a la cursa popular de Benissa. Des d'ací podem avançar que el recorregut és molt semblant al d'anys anteriors malgrat els canvis obligatoris a causa de les obres de la variant. La distància serà de 9.100 metres.

Ja tenim nou disseny de la samarreta que podeu veure a la part de dalt del blog. La tela serà tècnica i esperem que agrade molt a tota la gent que vinga.

Ja sabeu, còrrer en Benissa només està a l'abast dels espartans de veritat. Molts ànims a tots. Us esperem.

dilluns, 25 de maig del 2009

Cursa de Xàbia 2009

La cursa d'aquesta setmana va ser la de Xàbia, on els nostres atletes van tornar a rendir moltíssim. Només s'ha de veure la classificació per a notar el nivell asecendent del club en general. Tenim un gran nombre d'atletes que s'acosten cada vegada més a la barrera psicològica dels quatre minuts per kilòmetre i de seguir així, molt prompte aconseguiran superar-la.

En quant a la classificació per clubs, millor impossible. Hem avançat una posició i hem fet la puntuació més alta fins ara. Podrem seguir millorant? Molts ànims a tots i a seguir així.

dilluns, 18 de maig del 2009

Cursa de Teulada 2009

Una setmana més, publiquem la classificació de la cursa del circuit de la marina.

En la prova disputada a Teulada, tot i que els nostres dos primers atletes anàven en la "guagua"...jejeje (perdoneu, però vos la havia de tornar...) el club tornà a obtindre unes altes puntuacions.

Gràcies als nostres atletes nous que han augmentat ostensiblement el nivell general del club i d'altres que han millorat molt, seguim ocupant la novena plaça del circuit i encara tenim opcions d'avançar si seguim així.

Ànim a tots.

dilluns, 11 de maig del 2009

Cursa d'El Verger 2009

El dissabte, com ja va sent habitual, es celebrà la 3ª edició de la Cursa d'El Verger. Enguany, com a novetat tenia un nou recorregut per motius d'obres, on el més destacable era la eixida i meta en la mateixa ubicació que la cursa d'estiu. El dia va eixir nuvolat i en les curses infantils va caure alguna gota de pluja encara que més tard va parar. La temperetura va baixar, i aixó junt amb la bondat del circuit, totalment pla, va fer que eixiren bones marques. Tot i el temps enrarit, va haver una gran participació d'atletes, més de mil, que junt amb familiars i amics van plenar els carrers de la localitat.


La participació dels atletes de Benissa tornà a ser molt alta, com en Pego, amb ni més ni menys que 21 integrants. La puntuació per equips també tornà a ser bona i ens fa mantindre la novena posició per equips en la clasificació general. Molts ànims i a seguir així en les pròximes curses.

dilluns, 4 de maig del 2009

Cursa de Pego 2009

El passat dissabte, en plena festa de les "anyaes" en Benissa, es va celebrar a Pego la Cursa corresponent al Circuit a Peu de la Marina. Tenint en compte aquest fet i observant la clasificació, veurem que els sacrificats atletes de Benissa, han participat en gran nombre si comparem amb la mateixa cursa de l'any passat. Els resultats tampoc han sigut roins i malgrat l'absència d'alguns corredors, l'equip seguix mantenint unes puntuacions prou elevades.

Ací està la classificació. Ànim i a seguir millorant.