dilluns, 11 de maig del 2009

Cursa d'El Verger 2009

El dissabte, com ja va sent habitual, es celebrà la 3ª edició de la Cursa d'El Verger. Enguany, com a novetat tenia un nou recorregut per motius d'obres, on el més destacable era la eixida i meta en la mateixa ubicació que la cursa d'estiu. El dia va eixir nuvolat i en les curses infantils va caure alguna gota de pluja encara que més tard va parar. La temperetura va baixar, i aixó junt amb la bondat del circuit, totalment pla, va fer que eixiren bones marques. Tot i el temps enrarit, va haver una gran participació d'atletes, més de mil, que junt amb familiars i amics van plenar els carrers de la localitat.


La participació dels atletes de Benissa tornà a ser molt alta, com en Pego, amb ni més ni menys que 21 integrants. La puntuació per equips també tornà a ser bona i ens fa mantindre la novena posició per equips en la clasificació general. Molts ànims i a seguir així en les pròximes curses.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo como presidenta del club, y en nombre de todos y todas, quiero que a nuestra Josefa del Valle, por ser la única mujer benissera del C.A.Benissa que está parcipando en cada una de las cursas de este año, quiero animarla para que siga siendo el ejemplo a seguir por nuestras jóvenes promesas de este pueblo y club. Ella siempre demuestra a todos los niveles, tanto a nivel deportivo, como a nivel de colaboración del club una excelente participación y cooperación. Ana Cabrera vuestra presi.

Jaime ha dit...

Jo també estic d'acord. I a la resta de dones, a veure si s'animeu... que no es diga que les dones benisseres no sou espartanes.