dissabte, 11 de juliol del 2009

Cursa de Xeresa

El passat dissabte es va celebrar la Cursa de Xeresa amb unes condicions ambientals prou difícils, ja que estàvem al voltant dels 35º de temperatura i amb molta humitat. Alguns hauriem guanyat en salut si ens haguèrem quedat al bar...



750 valents es van atrevir a còrrer els 9,2 kilòmetres, però la veritat es que la gran majoria, al kilòmetre 2 o 3 ja pensàvem en aplegar a meta. Les pujades del recorregut (no massa fortes) pareixien ports del Tour de França, i les baixades no es vàren convertir en terreny de recuperació.

L'organització molt bé, tenint-ho tot controlat, amb un doble punt d'avituallament (molt d'agrair) i molts obsequis en meta. Des de gelats, taronjes, melò d'alger, beguda a mansalva, i la borsa del corredor que portava a banda de samarreta tècnica (negra, una vegada més) alguns obsequis com bolsets, balons de platja, pareos, etc. Cal destacar el detall que van tindre amb Clàudia, que va pujar al pòdium a arreplegar una placa conmemorativa pel seu treball fotogràfic. Si encara no coneixeu el seu blog, passeu per http://calygat.blogspot.com/ . Us assegure que val la pena.

En definitiva, va ser una cursa prou amena i ben muntada. Llàstima que les altes temperatures no ens permetèren gaudir d'ella al 100%.

La clasificació dels atletes de Benissa va ser la següent:

26.... Carañana Mollá, Ricardo..................35:42
27.... Orihuel Sendra, Jose Maria.............35:54
53... Carañana Mollá, Jaume...................37:32
193. Ginestar Ivars, Gustavo..................41:56
413. Giner Llavador, Santiago.................47:22
492. Ferrer Ginestar, J. Vicente.............49:30

La propera cursa sera la Milla de Moraira. Esperem veure-vos a tots.