dimecres, 7 de gener del 2009

Volta a peu a Xeraco 2009

El dia de Reis, a tots els espartans ens apetieix alçar-se a còrrer. I si és en una cursa tan bonica com la de Xeraco, millor. La distància de 14,300 m. és molt interessant, ja que per als que estan habituats a còrrer 10000 m. o menys és una distància exigent i per als maratonians o gent de Mitja, es tracta d'una distància llarga però que permet còrrer a uns ritmes que en distàncies majors no es pot. Ideal per a preparar la gran cita d'hivern: la Mitja Marató de Santa Pola, o la de Benidorm que està més prop i no és tan cara.

Un total de 890 corredors van completar la prova, que va tindre participants de luxe com els atletes africans que van colapsar les primeres posicions de la classificació. No de bades, l'organització premiava el récord del circuit amb 900€. Emilo Vizcaya va ser el primer atleta "del terreny" en 9ª posició.

El dia va propiciar les bones marques ja que va ser gelat i amb una lleugera brisa que només va molestar en un parell de trams puntuals.