diumenge, 28 de desembre del 2008

VII San Silvestre Vila de Benissa 2008


Ahir a partir de les 18:30 vam celebrar un any més la San Silvestre. Com a integrant del club,vull agrair-vos a tots els qui vàreu vindre el haver triat Benissa com a lloc per a practicar atletisme en el dia d'ahir. Sabem que molts heu tingut que decidir entre altres curses. Enguany hem tingut eixa dificultat afegida a la dificultat que ja de per sí suposa organitzar una cursa. Inclús sabem que alguns vàreu vindre després d'haver participat en Altea i altres després d'haver participat en Dénia. A tots vosaltres, moltes gràcies de tot cor.

Esperem que la cursa us haja agradat. Sabem que hem de millorar moltes coses, com ara el sistema d'inscripció, l'entrega de dorsals, la casificació, el premis de categories menors (En aquest cas ens ha fallat l'empresa de trofeus i no hem tingut temps de reacció), el tancament del circuit, i de segur moltes altres coses. Us demanem disculpes a tots per les possibles errades i esperem que l'any vinent torneu perquè us agrada la nostra cursa.

Us deixem una adreça de correu electrònic per a que deixeu les vostres opinions, comentaris, sugeriments, propostes de millora, etc.

atletismebenissa@hotmail.es

Gràcies