dimecres, 4 de febrer del 2015

El dia del corredor


Benvinguts al blog del Club Atletisme Benissa


Després d'un temps de descans i reflexió que millor forma de tornar a publicar en aquest blog, que amb una proposició.
El C.A. Benissa sempre ha tingut les portes obertes per a tot el món, però ara hem volgut obrir les finestres, posar música i donar-li veu, així doncs, s'ha plenat la casa. I per a agrair a tots els socis i patrocinadors del club, el recolçament, suport i confiança que haveu donat a aquest projecte, vos convidem a que vingueu a gaudir amb nosaltres el pròxim 28 del 2 del 2015, de les activitats proposades, que hem anomenat el dia del corredor.


10.000 Popular

Hem detectat entre els corredors novells una inquietud sobre la realització de la distància de 10Km. Amb el propòsit de facilitar a tots aquests corredors el seu debut d'aquesta distància, proposem que correguem tots junts, a ritmes no competitius un 10.000!!
Vos citem per al pròxim 28 de febrer del 2015, a que vingueu al poliesportiu de Calp a les 08:45h. Hem triat Calp, perquè per al primer 10.000 millor que siga planet, i així també correr veient les onades del mar acariciant l'arena de la platja.


Arriba la vesprada!!!!!

Sobre les 17h vos tornem a convocar, però aquesta vegada al Polígon de la Pedrera de Benissa, just enfront de la Renault, per a la presentació oficial de l'equip.
Vos preguem de tot cor, que assistiu a la presentació, ja que la foto sense tu no estarà al complet!




I ara ve lo bo!! "LA VELADA"

Vos esperem a tots els socis del club atletisme Benissa en el -Bon Gust La Cultural- a les 21:30h.
On vos convidem a un magnífic sopar, on no vos faltarà de res.
Per a rematar el dia, l'equip del Pub Karma, ens te preparades moltes sorpreses i la millor musica per a no parar de ballar en tota la nit!


Aquest dia no es podria donar sense el suport dels organitzadors 
d'aquest event, que son:
Bon Gust La Cultural, amb el seu cuiner i propietari Pere Santacreu
 Pub Karma Benissa, amb el seu gerent Pablo Soliveres.
Prodance amb els seus integrants Javi Más Santacreu i Sergio Martín Ivars.
Mireia Imatge & Disseny.
José Miguel Idigoras gravació i edició.



Per a la directiva d'aquest club, organitzar aquestes activitats, ha sigut un plaer exercit amb molta il·lusió. El nostre esforç es recompensa amb la vostra presencia i els vostres somriures.