diumenge, 29 de setembre del 2013

Cursa de La Xara

El 28 de setembre es va celebrar una nova edició d’una de les curses favorites del començament de la tardor per als nostres atletes. Es tracta d’una prova molt rápida on tot el mòn sol correr en unes marques estratosfèriques. Enguany hem tingut tres podis: Santiago Guzmán va ser primer en Veterans C, Ricardo Carañana va ser segon en Veterans B i Carlos Cabrera va ser tercer en Sénior. Enhorabona a tots i en especial a ells tres. Ací podeu vore les marques:

9-----CABRERA LOPEZ, CARLOS----------3---------Senior Masc--------0:24:31---03:30
14----ORIHUEL SENDRA, JOSE MARIA---11--------Veterans A Masc---0:24:47---03:32
16----CUELLO SANTACREU, JUANFRAN—4--------Senior Masc---------0:24:51---03:33
18----CARAÑANA MOLLA, RICARDO-------2--------Veterans B Masc---0:25:19---03:37
55----CARRIO CARDONA, JUAN JOSE----10--------Veterans B Masc---0:27:52---03:59
62----GUZMAN ARTEAGA, SANTIAGO-----1--------Veterans C Masc---0:28:08----04:01
93----LORENTE RICART, TONI------------40--------Veterans A Masc---0:29:22----04:12
119---GINER MAS, JOSE-------------------23--------Veterans B Masc---0:30:26----04:21
168---CERVERA CAPO, QUICO------------67--------Veterans A Masc---0:31:47----04:32
266---MARTINEZ IVARS, JUAN DIEGO---105--------Veterans A Masc--0:34:05----04:52
313---POQUET LEON, XIMO----------------55--------Veterans B Masc--0:35:23----05:03
383---CRESPO SORIA, ANGEL--------------94--------Senior Masc--------0:38:01----05:26

La cursa també tingué d’especial l’acomiadament de Juanfran Cuello que se’n va a treballar una temporada a l’estranger. Des d’ací li desitjem molta sort i que no perda les seues fantàstiques qualitats atlètiques.

Quarta i Mitja Marató de Pego

El passat 21 de stembre es va celebrar una nova edició de la Quarta i Mitja Marató de Pego. Es tracta d’un circuit molt dur amb kilómetres de terra on els atletes han de patir de valen si volen fer una bona marca. Ací podeu vore les classificacions:

Classificació Quarta marató de Pego

18--JUAN JOSE CARRIO CARDONA-----3 Veterans B masc-----47:42------4:15
32--JOSE GINER MAS---------------------4 Veterans B masc-----51:50------4:37

Classificació Mitja marató de Pego

49--RICARDO ORTEGA NAVARRO-------10 Veterans B masc----1:36:13----4:34
199-QUICO CERVERA CAPO-------------47 Veterans B masc-----1:56:27----5:31

Cal destacar la tercera posició en Veterans B de Juan José Carió. Enhorabona a tots i a seguir donant batalla.

1ª Cursa de Galls de Teulada

14 de setembre: 1ª carrera de Galls de Teulada

El passat 14 de setembre es va celebrar la 1ª carrera de Galls de Teulada, on tres atletes del club van participar. A continuació podeu vore la classificació.

6---CARAÑANA MOLLA, RICARDO------2------Veterans C Mas----0:19:06------03:49
89--CABRERA CABRERA, VICENT-------5------Veterans C Mas----0:28:08------05:38
94--BORDES FERRER, LUIS ENRIQUE—13------Veterans B Mas----0:28:42-----05:44

Una vegada més, Ricardo va ser podi de veterans C, quedant en segona posició.

II Cursa Popular d'Orba

El passat 7 de setembre es va celebrar la segon edició de la cursa d’Orba amb un circuit curt però trencacames. Ací està la classificació dels nostres atletes.

2-----CABRERA LOPEZ, CARLOS--------------2---Senior Mas--------0:24:48--03:33
5-----MANRESA ROCAMORA, AGUSTÍN-------5---Senior Mas--------0:25:28--03:38
9-----CARAÑANA MOLLÀ, RICARDO-----------1--Veterans B Mas---0:26:07--03:44
99----CERVERA CAPÓ, QUICO----------------18--Veterans A Mas---0:34:14--04:53
132---POQUET LEON, XIMO-------------------20--Veterans B Mas---0:36:14--05:11
174---CABRERA CABRERA, VICENT-----------22--Veterans B Mas---0:40:36--05:48

Cal destacar la segona posició absoluta i senior de Carlos Cabrera i la primera posició en veterans B de Ricardo Carañana. Enhorabona a tots i aseguir aixina.