dimarts, 26 de febrer del 2013

Marató de Muntanya Serra d’Espadà

Ens arriben bones notícies. El nostre atleta Miguel Santacreu ha acabat la cursa en 5h:23 quedant el 283 de 816 atletes. Un gran temps tenint en compte la duresa. Segons conta als kilòmetres finals ha tingut problemes musculars i també un gir de turmell. Però així i to ha aconseguit acabar.

Enhorabona, campió.

La Font d’En Carròs. (Cursa del enamorats 2013)

El cap de setmana després del 14 de febrer es va celebrar una nova cursa en La Font d’En Carròs, (cursa del enamorats) on es pot correr de manera individual i també en parella.

En aquesta prova, uns quants atletes de Benissa van deixar ben alt el nom del club fent una gran actuació. Cal destacar el podi aconseguit per Ricardo Carañana.

Ací teniu la classificació.

13----CUELLO SANTACREU, JUANFRAN----------7--------Senior Mas-------0:34:22---03:39
30----CARAÑANA MOLLA, RICARDO--------------3--------Veterans B Mas---0:35:24--03:46
78----JIMÉNEZ JIMÉNEZ, CHRISTIAN DAVID----45--------Senior Mas--------0:37:56--04:02
857---BAYDAL PASTOR, ANA----------------------7--------Veterans C Fem--0:58:37--06:10

Enhorabona a tots.

dissabte, 16 de febrer del 2013

I Gran Fons d'Ondara

El passat cap de setmana es va celebrar la primera edició d'una cursa que sembla tindrà molt de futur. Els atletes que van participar van quedar molt contents de l'organització i també del recorregut. Pel que sembla, el circuit començava des d'Ondara en direcció a Beniarbeig amb una lleugera pujada i després tornava a Ondara deixant els kilómetres més ràpids per a la part final de la cursa. Tres atletes de Benissa van participar amb molts bons resultats. En especial, aprofitem per a felicitar a Carlos Cabrera per la seua primera posició en la categoria SUBM.

7---00:58:28----VETAM--4---03:53-----CARAÑANA MOLLA, RICARDO

38--01:05:09----VETBM--6---04:20-----GUZMAN ARTEAGA, SANTIAGO

73--01:10:59----SUBM----1---04:43-----CABRERA, CARLOS