dimarts, 28 d’agost del 2012

Diumenge de curses a La Marina: Penya La Bufa (Xàbia) i Cross de les Rotes (Dénia)

El diumenge es van celebrar dos proves amb molta tradició. Pel matí la de “La Bufa” i per la vesprada el Cross de Les Rotes.

La de La Bufa és una cursa com les d’abans, de les que vas i t’apuntes in situ, sense pagar un duro i sense cronometratge ni xip. Per això no us podem oferir els resultats dels nostres atletes. Però totes aquestes que semblen inconvenients, li donen a la cursa un ambient i un bon rollo especial i tal volta per això any rere any els nostres es desplacen fins allà per a gaudir d’una cursa rapidíssima. La prova comença a la Cala Blanca i acaba al port, Es tracta d’un recorregut d’uns 4,5 km plans, amb tendencia a baixar, excepte en els dos-cents metres abans d’arribar al parador on sí que n’hi ha una lleugera pujada. Tot açò fa que ixquen unes marques estratosfèriques que enguany es van resentir per culpa de la tormenta que va caure a la eixida i durant els primers kilòmetres. Així i tot el nostre atleta Juan Francisco Cuello va fer tercer de la classificació general i uns quants dels nostres arribaren dels 20 primers. Com hem dit abans, lamentem no poder oferir classificacions de la prova.


Quant al Cross de Les Rotes, celebrat per la vesprada, només un atleta de Benissa va participar fent una molt bona proba. D’aquesta cursa cal destacar la bellesa de les vistes i la duresa ja que bona part del recorregut transcorreix per terreny empedrat irregul amb algunes rampes i escales del passeig.

SANTACREU IVARS, MIGUEL,----54 SENIOR MASCULINO-----00h29m01s

Enhorabona a tots i fins prompte.

dilluns, 20 d’agost del 2012

Gran Fondo Internacional de Siete Aguas



El dissabte es va celebrar una nova edició d’una de les curses més importants de la Comunitat Valenciana. Es tracta del Gran Fons Internacional de Siete Aguas. Com sempre es tracta d’una cursa amb molt bona organització, molta animació i un gran ambient atlètic. També sol contar amb atlètes d’èlit tant nacionals com internacionals, fet que converteix la prova en un autèntic espectacle digne d’admirar bé siga des de dins de la cursa o com a espectador.

 Pel que fa als nostres atletes, molt bona actuació ja que 3 d’ ells van millorar les seues marques personals, i Juan Fco. Cuello que va debutar en la distancia va fer una grandísima marca, corrent a vora 4:00/km en una prova tan dura.

 Ací van les classificacions.

 55 JUAN FRANCISCO CUELLO SANTACREU    1:02:03
242 JUAN JOSE CARRIO CARDONA               1:10:37
262 MIGUEL SANTACREU                          1:11:20
586 JOSE GINER MAS                            1:18:19