dimecres, 22 de febrer del 2012

Marató de Sevilla 2012

El passat 19 de febrer, es va celebrar el Marató de Sevilla, on el nostre company José Ivars Flores va participar. Ens ha comentat que pensava baixar marca i que anava molt ben entrenat, completant molt bé la primera part i fins i tot arribant bé fins el kilòmetre 30. Però sembla que el temut "mur" també se li va creuar pel camí, com a tants de nosaltres que alguna vegada hem fet maratons, i li va fer acabar amb una marca de 4:42:59. Segons Jose, es tracta d'una marca molt decepcionant, però pensem que no és així. Ja que fer eixes marques amb 68 anys és per a llevar-se el "sombrero".

Així que des-de ací aprofite per a donar-li ànims i que siga disfrutant molts anys de l'atletisme i l'any vinent si té ganes que torne a provar sort. De segur que li somriu.

dijous, 16 de febrer del 2012

Un poc de pau

Segur que posant un poc de bones intencions podem fer que amés d'un gran club siguem un gran grup d'amics.

dimarts, 14 de febrer del 2012

Mitja Marató Roquette de Benifaió

També el passat cap de setmana es va celebrar aquesta mitja marató on el nostre atleta Ricardo Carañana va mostrar de nou la seua regularitat en les llargues distàncies, fent un gran temps i quedant tercer en la categoria de veterans C. Llàstima que només n'hi haguera copa per al primer de cada categoria.

36----- CARAÑANA MOLLA RICARDO--------3 Veterans C------- 1:22:29----3:54/km

Enhorabona i a seguir així.

dilluns, 13 de febrer del 2012

Cursa de La Font d'En Carròs

El passat disabte es va celebrar una nova edició de la cursa de La Font d’En Carròs, cursa de Sant Valentí. Es tracta d’una prova amb alguns anys de tradició i que junt amb la de Palmera constitueix una bona preparació per a l’inminent circuit a Peu de La Marina. Com sempre, els postres atletes van participar amb molts bons resultats. Cal destacar la primera posició de “kiket” en infantils que una vegada més va fer una demostració de la seua qualitat.

CURSES INFANTILS
13----CABRERA RONDA, RAUL------------------------12Benjamí Mas---00:49
1-----ROSELLO HUDSON, KIKET----------------------1Infantil Mas------02:37
4-----FERRER MORENO, ARNAU----------------------4Infantil Mas------03:00

CURSA ABSOLUTA
28---ORIHUEL SENDRA, JOSE MARIA----------------6Veterans A Mas---37:28------3:43
55---CUELLO SANTACREU, JUAN FRANCISCO-----37Senior Masc------39:00------3:52
102--SANTACREU IVARS, MIGUEL-------------------62Senior Masc------41:16------4:05
315--GINER MAS, JOSE-------------------------------93Veterans A Mas--47:05------4:40
499--BALLESTER ESTALRICH, RAFAEL------------227Senior Masc-------51:14-----5:04

A continuació podeu veure unes fotos de l’entrada a meta de la cursa absoluta cortesía de Claudia. Per a veure mes fotos visiteu el seu blog fent clic ací: http://calygat.blogspot.com/

diumenge, 12 de febrer del 2012

Cursa de Palmera 2012

El passat cap de setmana es va celebrar una nova edició de la cursa de Palmera, on aquesta xicoteta població acull a un gran grup d'atletes. Entre ells trobem a tres dels nostres. Ací estan les classificacions.