dilluns, 31 d’octubre del 2011

III Marxa i Carrera per Muntanya "Botamarges" (Forna)

El passat 8 d'octubre es va celebrar una dura prova només permesa als atletes més durs. Es tracta d'una marató i mitja (60km) que transcorria per muntanya pels termes de Forna, Villalonga, Oliva, L'Orxa, Benirrama, L'Adsubia, etc. Si voleu veure més informació de la cursa, podeu fer clic en el següent enllaç:

I efectivament, fins allí es van desplaçar tres valents del nostre club, per a gaudir de les enormes sensacions que de segur ha de donar el fet de finalitzar una prova com aquesta. Ací estan les seues classificacions:

125---JAUME IVARS BERTOMEU----------105----SENIOR M-------88---------9:42:01
1 19--JOSEP GERMA RIPOLL FUERTES---162----SENIOR M------135-------10:25:56
2 32--JOAN GABRIEL RIPOLL FUERTES---210---VETERANO M---25--------11:05:49

L'enhorabona als tres. (I disculpeu el retard en la publicació)

XVII Cursa Popular d'Altea

A primers del mes d'Octubre es va celebrar una nova edició d'aquesta veterana prova. Com podreu comprovar, publique la entrada amb cert retard, i és que no em vaig adonar de que alguns atletes de Benissa van participar en ella. Demane disculpes als afectats i a continuació publique les classificacions i fotos.

36---CABRERA CARDONA, RAUL--------------16----Senior Mas-----------0:33:46
107--SANTACREU IVARS, MIGUEL-------------48---Senior Mas------------0:37:41
139--GONZALEZ MARTINEZ, VALENTIN-------13---Veterans C Mas------0:39:13

Enhorabona als tres Per la cursa realitzada.
I d'altra banda, en categoria de Cadets cal destacar la segona posició de Quico Roselló que ja ens té acostumats a arreplegar copes allà on va.

2----ROSELLÓ HUDSON, FRANCISCO----------2----Cadet Mas------------0:07:37

Enhorabona i a seguir així.

dijous, 27 d’octubre del 2011

Cursa de La Vila Joiosa 2011

Aquest cap de setmana vem tindre presència Benissera en La cursa de La Vila. El nostre Jose Maria Orihuel va ser tercer en categoria de Veterans A. Aprofitem per a donar-li l'enhorabona i penjem unes fotos de l'esdeveniment.

9.....Orihuel Sendra, Jose Maria................3º Veterans A........34:43.....a 3:43/km
25...Cuello Santacreu, Juan Francisco.....15º Senior...............37:43......a 4:02/km

dimarts, 11 d’octubre del 2011

19é Cross del Baix Montgó

El dissabte huit d'octubre es va celebrar una nova edició d'aquesta prova amb tanta tradició. A diferència de l'any anterior es va celebrar per la vesprada i amb unes temperatures prou agradables per a la pràctica de l'atletisme. Com sempre el recorregut és molt exigent. Comença amb baixada fins que eixim de la població de Xàbia i enfilem el camí que ens conduirà a Jesus Pobre. Des d'aquest punt, el més baix de la cursa, comencem a pujar d'altitud, alternant xicotetes baixades de recuperació durant els primers quatre kilòmetres. Després n'hi han alguns kilòmetres amb menys desnivell fins que trenquem per un camí de pedres on es fa difícil mantindre el ritme per la dificultat del terreny i la tendència a seguir pujant. Per últim, entrem a Jesus Pobre, per a després tornar a eixir i acabar fent la clàsica pujada del cementeri.

En quant a la participació, un total de 519 corredors van arribar a meta, entre els quals trobem uns quants representants del nostre club. A continuació podeu veure les classificacions i les fotos.

487--BAYDAL PASTOR, ANA-----------------23---Veterans A fem---1:16:04--06:20

Donem l'enhorabona a tots els participants i especialment a Carlos Cabrera que va ser 3er. Junior i a Jose Maria Orihuel que també va fer tercera posició en Veterans A.