Bon nadal

Bon Nadal per a tots els integrants del club, familiars, amics i per a tots els que ens visiteu a sovint. Que passeu unes bones festes i que l'any vinent vinga ple de salut, felicitat, pau i amor.

dimarts, 21 de desembre del 2010

Mitja Marató de Picanya-Paiporta

El passat diumenge es va celebrar una nova edició d'aquesta mitja tan volguda per alguns atletes del nostre club. Enguany, com em moltes ocasions anteriors, amb fred i pluja lleugera, que no va impedir que es celebrara la prova. Un total de 899 corredors van participar, i entre ells un grup d'atletes del club.

M'apunten les autoritats mundials en matèria de medició de mitjes maratons, que aquesta tenia una distància "real" de 21,460 metres, fet que va fer que les marques ixqueren al voltant d'un minut i mig més llargues.

Mitja marató de Muntanya de Calp

El passat cap de setmana es va celebrar una nova edició d'aquesta dura prova. Un total de 232 corredors van participar desafiant el fred. Cinc atletes del Club d'Atletisme de Benissa van completar la distància . A continuació podeu veure la seua classificació i les fotos de la entrada a meta.

Cursa del Raval de Gandia 2010

El dia 6 es va celebrar una nova edició d'aquesta cursa, d'uns 10 km. El Club va tindre participació amb tres xiquets i tres atletes majors. Ací teniu les classificacions: