dilluns, 17 de novembre del 2008

Mitja Marató de València, 08. Resultats

Tal volta eclipsada per als atletes de La Marina per la Mitja Marató de Gandia, peró amb una participació molt més notable, es va celebrar la Mitja Marató de València.

Dos atletes de Benissa van còrrer allí. Aquesta és la seua clasificació:

Pos......605.....Josep Germà Ripoll.............................................1:32:37...............ritme de 4:23
Pos.....2219....Joan Gabriel Ripoll...............................................1:50:48..............ritme de 5:15

Enhorabona als dos!

Mitja Marató de Gandia 08: resultats

Bon dia, i molta participació és el que va deparar aquesta nova edició de la Mitja de Gandia. Amb un circuit prou semblant al de l'any anterior i ja molt consolidat, la Mitja de Gandia s'ha convertit en un referent de les mitjes maratons per a atletes de La Ribera, La Safor, La Marina i per supost des atletes de Benissa. Es tracta per a molts del primer punt de trobada amb els 21,960m, de manera que sempre depara resultats molt dispars.

Aquesta és la clasificació dels atlestes de Benissa:

Pos....92........Ricardo Carañana Mollá..........................................1:23:29...........ritme de 3:57
Pos..156........Toni Lorente Ricart.................................................1:26:25...........ritme de 4:06
Pos..215........Jaume Carañana Mollá...........................................1:28:16............ritme de 4:11
Pos..614........Ricardo Ortega Navarro.........................................1:39:28............ritme de 4:43
Pos..798........Gustavo Ginestar Ivars..........................................1:43:01............ritme de 4:53
Pos.1031.......Miguel Angel Serra Tent........................................1:48:32............ritme de 5:09
Pos.1210.......Jose Delfino Cuello Crespo......................................1:54:22...........ritme de 5:25
Pos.1211.......Jose Giner Mas.....................................................1:54:22..........ritme de 5:25

Com a nota negativa, cal destacar la lesió de J.Maria Orihuel, que hagué de retirar-se al kilòmetre 16 per una forta punxada a la cama quan es disposava a fer una gran marca. Ànim Coca! esperem veure't molt prompte recuperat i arrasant com has fet fins ara.

Cap de setmana atlètic

Aquest cap de setmana ha tingut una significació especial, ja que s'han celebrat a la comunitat valenciana dues mitjes maratons amb un gran éxit de participació.

d'una banda, la Mitja Marató de València, que incorporava com a novetat un tram del circuit de fòrmula 1 i que ha fet que s'inscriviren uns 4000 atletes, dels quals 3484 van completar la distància.

d'altra banda, mitja hora més tard i a només 60 kilòmetres es celebrava la Mitja Marató de Gandia, consolidant-se com una de les mitjes més importants per als atletes de Benissa, entre altres. Dels al voltant de 1.500 inscrits, 1431 van completar el recorregut.

Si sumem, ni més ni menys que 4915 van completar la semi-mítica distància a la comunitat. No cal dir que aquest esport només fa que créixer.

dimarts, 11 de novembre del 2008

Recorregut de la Mitja Marató de Gandia


Ací teniu el recorregut de la Mitja de Gandia. Hem intentat reconstruir la imatge a partir del pdf que havien publicat en la seua pàgina web. Si feu clic en ella, la podreu veure a tamany major.

Aneu posant-se a punt per a la batalla...

dimecres, 5 de novembre del 2008

Mitja Marató de Gandia


El diumenge 16 de novembre es celebrarà en Gandia una de les mitjes maratons de més participació entre els atletes Benissers. Segons informacions que circulen per la red, ja s'han superat els 1000 inscrits. Esperem que Benissa aporte uns quants dels seus millors atletes tot i que enguany tindrà la competència de la Mitja Marató de València.


Els alicients són molts. El recorregut es molt bonico amb uns quants kilòmetres per la vora de la mar; La borsa del corredor també promet, enguany amb motxilla, i samarreta tècnica, les taronjes de rigor, etc.


Si encara no s'heu apuntat, per 6 € podeu fer-ho abans del dia 12 de novembre.


Seguirem informant.

diumenge, 2 de novembre del 2008

Pas Ras al Port de València, 2008


A finals d'octubre o principis de novembre, es celebra en el Port de València una cursa de molta acceptació entre els populars, i especialment entre els que viuen en l'àrea metropolitana de València. Es tracta d'un 10000 molt corredor, on predominen les rectes i que és completament pla, cosa que afavoreix el rendiment dels atletes i que dóna una referència molt vàlida en l'anomenada distància.

El recorregut és canviant com el Port en sí mateix. Jo he participat al voltant de 5 o 6 vegades, (ja no recorde) i mai he repetit circuit. Açó és degut a les diferents transformacions per les que ha passat, gràcies a la Copa Amèrica o al Gran Premi de Fòrmula 1. Enguany el circuit pasava pel edifici Veles e Vents, per darrere de les bases dels equips de l'America's Cup i pel costat del Boxes de F1, per a continuació incorporarse al circuit i creuar el pont mòbil, per a enfilar ja per últim la recta de meta. Una volta de dos kilòmetres i dues de quatre.

El dia va eixir molt núvol i plovent molt lleugerament, però duran l'escalfament, va començar a bufar aire que va escampar els núvols molt ràpidament i va eixir el sol. Poc a poc els atletes vam anar colocant-nos en la eixida. Pareixia que tot estava en marxa, quan ens diuen que haurem d'esperar uns quinze minuts a que es tanque el pont mòbil. Al quart d'hora ens diuen que el pont té una avaria i busquen un traçat alternatiu que també tinga 10 km. A la fí, després d'una bona estona amb la policia treballant en controlar tot el nou circuit, ens tornen a dir que el pont està tancant-se i que tornarem a fer el recorregut inicial. Per fí es dóna la eixida amb més de 45 minuts de retard.

La cursa, molt bonica, molt agradable, molta participació i molta qualitat. N'hi havien uns quants atletes d'oritge marroquí, entre els quals destacava el nostre amic Said Day Day de Gata. El vent que bufava prou fortet, molestava prou en la zona de les bases de L'America's Cup, pero després en la zona de Fòrmula 1 ajudava prou. En definitiva i malgrat el retard, va ser un bon dia de diumenge per a passar en la ciutat de València disfrutant del nostre esport favorit.

El meu temps va ser de 41:45, al voltant de 4:10/km. Molt millor del que esperava després dels antibiòtics i el paró.

Fins prompte.