dimecres, 27 d’agost del 2008

Entreno Espartano als Pirineus





Hola, estimats companys. Com a les carreres cada vegada correm menys, alguns del club Atletisme de Benissa, anarem als Pirineus, a fer un entrenament d´ altura.


Ricardo Carañana (Leonidas), Vicent Cabrera (Anaxandridas) i Toni Lorente (Plistargo), vam correr pels camins pirenaics.


Entrenavem per sendes vora riu (Ruta de l´aigua).












Un dia ferem una gran pujada.

Partint d´una altura de 1500 metres, vam pujar en apenes 5 Km fins una altura de 1800 metres, la vista era espectacular, pero ens faltaba l´aire.



Que es preparen els corredors de la marina, venim fets uns bous.

diumenge, 24 d’agost del 2008

31 d'agost: Cursa "Penya la Bufa de Xàbia" i Cross de Les Rotes de Dénia

Resta ja menys d'una setmana per a que es tornen a repetir aquestos dos esdeveniments. Es tracta de dues curses amb molta personalitat, molt ràpides i amb un paisatge admirable. L'únic problema és no poder participar en les dos, al menys de manera competitiva. És una llàstima que no siguen com abans, La Bufa dissabte i El Cross diumenge. Des d'ací volem animar als organitzadors per a que intenten buscar dates diferents, per a que tots aquells que gaudim de disfrutar-les de manera competitiva, puguem participar sense problemes en les dos.

dilluns, 18 d’agost del 2008

Siete Aguas 2008


La cursa d'enguany ha tornat a ser un éxit de participació i un any més tornem "mortets" cap a casa. Amb unes "agujetes" semblants a les que produeix la marató, un servidor seu davant l'ordinador intentant extraure les conclusions més importants de la participació benissenca en la prova.

Un any més, chapeau a l'organització, punts d'avituallament, arribada a meta, etc. De regal samarreta (enguany un poc fluixa) i una botelleta de vi. El calor del públic és molt d'agrair i més en una prova tan dura. Gent que no es cansa d'animar a tots els atletes anònims que pasem com podem per les dures rampes, en especial la del km 13. Moltes gràcies pels seus aplaudiments.

En quant a les condicions climàtiques, va ser un dia de calor. Possiblement el dia de més calor que recorde, ja que Siete Aguas es caracteritza per la seua "frescoreta vespertina". Això sí, va ser un calor sec i no gens humit. Així vam poder ahorrar algunes gotetes de suor però a canvi ens vam quedar amb la gola seca i amb una set del dimoni.

En total, 7 atletes de Benissa vam participar. Ací estan els seus temps:

181: Jose María Orihuel Sendra: 1:05:44. a ritme de 4:21

246: Ricardo Carañana Mollá: 1:07:38. a ritme de 4:28

311: Ricardo Ortega: 1:09:15. a ritme de 4:35

443: Jaume Carañana Mollá: 1:11:42. a ritme de 4:44

933: Gustavo Ginestar Ivars: 1:19:06. a ritme de 5:14

1293: Antonio Arlandis Martí: 1:23:50. a ritme de 5:33

1335: Jaume Ivars Bertomeu: 1:24:05. a ritme de 5:33


Enhorabona a tots pel vostre esforç i per els magnífics temps realitzats. Ara a recuperar.

dimecres, 13 d’agost del 2008

Més notícies de Siete Aguas


Segons s'ha publicat huí en diferents diaris, El Gran Fons Internacional de Siete Aguas-Trofeu President de la Diputació de València, contarà amb la presencia de nombrosos atletes d'elit. No obstant, la participació de les grans figures no serà tan important com en altres ocasions ja que molts del que habitualment solen participar (com ara Juan Carlos de la Ossa) es traben concentrats a Pekín per tal de participar en els Jocs Olímpics.

Entre altres, participaran Ricardo Serrano, Antonio Núñez, Marc Roig, Roger Roca, Iván Galán, Mª José del Toro, Javier Díaz Carretero, Pedro Nimo, David Solís, Azucena Díaz Calvo, Teresa Pulido, Dolores Pulido, Marta Fernández de Castro i Rafael Iglesias.

La Granadella


El passat diumenge, quatre dels nostres atletes van participar en l'entrenament organitzat pel Club d'Atletisme de Xàbia. Coca, Ricardo, Toni i Pepa participàren en la cursa que anava des del port fins a la Cala de la Granadella. Segons conten, hi hagué molta participació d'atletes de diferents clubs i un gran ambient. Després un banyet en la cala i un merescut esmorzar. Així dóna gust entrenar.

Per a veure més fotos, entreu a http://www.atletismellebeig.com/

dijous, 7 d’agost del 2008

Ja la tenim ahí. Siete Aguas 2008

Per a molts, la carrera de l'estiu. Per a altres, paraules textuals "no pense tornar ahí en ma vida".
El que és ben cert és que "Siete Aguas" no deixa a ningú indiferent.

Qué és el que fa que una cursa de 15.150 metres amb un recorregut tan dur i trencacames tinga tanta acceptació? Serà l'ambient que es crea en el poble? Es plena de cadires per les voreres com si fora una desfilada de moros i cristians. Serà la participació d'atletes d'elit i de reconegut prestigi mundial? O serà l'orgull de dir als coneguts: "sí, jo he participat en Siete Aguas i he sobreviscut".

De segur que tots els que anem ens sentim realitzats. Es tracta de una cursa per a ATLETES i no per a aficionats...jejeje. Qui sobreviu a Siete Aguas pot considerar que ha sobreviscut a la batalla de Termópilas.

Per als que vullguen un aperitiu, el proper diumenge a les 8:30 poden fer l'entrenament que organitza el Club d'atletisme de Xàbia, que va des del port fins a la cala de La Granadella.

Cap a la victòria!

dilluns, 4 d’agost del 2008

El Verger 2008. Fotos

Ací estan les fotos dels nostres insuperables atletes. Disfruteu-les.

Recordeu que en http://www.somesport.com/ estan totes les fotos de la cursa.


diumenge, 3 d’agost del 2008

1ª cursa de festes. El Verger 2008

La vesprada es va presentar calurosa. Tot i que la cursa es va programar a les 8:00, la gran humitat ambiental ens va fer patir més del compte. En el escalfament previ ja vam suar la "gota gorda". Així que una vegada més, a apretar les dents i a patir per l'honor i per la glòria.

La cursa consistia en fer dos voltes a un circuit de 3500 m. N'hi havia moltes corbes que tot i que permetien retallar distàncies, no deixaven agafar un ritme més ràpid. A banda, el calor i la humitat ens van fer acabar molt cansats. A un servidor, els dos ultims kilòmetres se li van fer eterns. Menys mal que gran part del recorregut transcorria a l'ombra.

Bé, al final tos vam acabar feliçment i deixant l'honor del club intacte. Jejeje.

Ací teniu la clasificació dels nostres atletes.

Pos. 11: ORIHUEL SENDRA, JOSE MARIA , temps de 25:28 i ritme de 03:38
Pos 25: CARAÑANA MOLLÀ, RICARDO, temps de 26:50 i ritme de 03:50
Pos 41: LORENTE RICART, TONI, temps de 27:52 i ritme de 03:59
Pos 43: ORTEGA NAVARRO, RICARDO, temps de 27:57 i ritme de 04:00
Pos 65: CARAÑANA MOLLÀ, JAUME, temps de 29:12 i ritme de 04:10
Pos 86: IVARS BERTOMEU, JAUME, temps de 30:24 i ritme de 04:21
Pos 161: GONZÁLEZ MARTÍNEZ, VALENTIN, temps de 32:17 i ritme de 04:37
Pos 176: ARLANDIS MARTÍ, ANTONIO, temps de 32:53 i ritme de 04:42
Pos 186: REVELLES TUR, MIGUEL, temps de 33:15 i ritme de 04:45
Pos 217: RODRÍGUEZ DE GUZMAN, VICENTE, temps de 34:34 i ritme de 04:56
Pos 326: CUELLO CRESPO, JOSE DELFINO, temps de 39:43 i ritme de 5:41

Enhorabona a tots i a seguir millorant.

dissabte, 2 d’agost del 2008

Aquells meravellosos anys


Ací tenim una foto de ja fa algun temps. Concretament, la vam fer a la cursa de Xàbia 2006, i precisament aquell dia vam estrenar equipacions (alguns, jejeje), encara que no eren tan boniques com les que tenim ara.

Segur que a més d'un la foto li porta molts records.