dimarts, 29 de juliol del 2008

I el dissabte...


El proper dissabte 2 d'agost, molts de nosaltres participarem en la 1ª Volta de Festes d'El Verger. Es tracta de una cursa de perfil totalment pla i de només 7 km. Ideal per a fer una bona marca i disfrutar del nostre esport en una distància no molt habitual.
La volta és a les 8 de la vesprada ja que els organitzadors intenten que els participants passem el mínim calor possible. Recordeu que només hi haurà una prova absoluta i que, per tant, no hi hauran curses de xiquets.
Així que ja ho sabeu, si encara esteu indecisos, animeu-se a participar. (Inscripcions en Somesport)

Dieta d´entreno

Hola, soc Toni. Vaig a confesar-vos un secret. A estes carreres de la Marina, no anava res, la veritat es que ara tampoc vaig molt més. Pero la veritat es que estem eixint a entrena Coca, Ricardo, Jaume i jo, i fem la dieta "Amstel", entreno i cervesa, no se si millorem pero no veas com ho passem.
Si algú s´apunta ja sap on trovar-nos

Adeu

dissabte, 26 de juliol del 2008

Inauguració del blog

Benvinguts al nou blog del club d'atletisme de Benissa. Des d'ací informarem de les activitats a realitzar, curses, resultats, publicarem fotos, comentarem entrenaments, conferències, etc.

Ja estem acabant el mes de juliol i molts de vosaltres esteu baixant el ritme d'entrenament. Altres esteu preparant grans esdeveniments estiuencs (Siete Aguas). Alguns confieu el vostre estat competitiu a l'entrenament Amstel (jejeje) i altres simplement correu per a sentir-vos bé.

A tots vosaltres, atletes de Benissa, us convidem a participar en aquest blog
Esperem que us agrade i que poc a poc anem fent una comunitat virtual tan bona com és el nostre propi club.